Springpremiär och hockey

Idag har vi varit ute på en springtur! Premiär för i år, hurra! Jag har ju bara promenerat runt här omkring för att lära känna området, men så idag fick jag med mig M och då testade vi på Älvsjöskogen som ligger i närheten. Det var en fin runda med elljusspår, nu när det är betydligt ljusare än vad det varit så känns det lite bättre att springa där. Hurra för vår och härliga springturer. Dags att jobba upp min kondition nu som helt ärligt är nere på djupaste botten.

Älvsjöskogen
Älvsjöskogen

När vi kom hem gjorde jag en soppa på linser och sötpotatis, ett recept jag hittade på Ida Wargs blogg. Vill äta mer vegetariskt och linsgrytor är alltid gott så jag bestämde mig för att testa – och det var supergott! Blev över till lunch imorgon. Mums!

Linssoppa med sötpotatis
Linssoppa med sötpotatis

Nu sitter vi och tittar på hockey, Blackhawks mot Boston. Tänker tillbaka till när vi var i Chicago i höstas och tittade – allra längst fram. Vilken match. Jag är ju inget stort hockeyfan direkt, men det är en upplevelse att se hockey live, det är inte bara en match det handlar om utan det är publiken som är så peppad, all underhållning i pauserna, musiken. Jag gillar det. Men Ville är nog ändå den som älskar hockey mest.

Ville!
Ville!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.