Om Elisa

Jag är uppväxt och bor i Stockholm. Född en februaridag 1986 och gillar att fnissa åt söta saker. Jag är en hängiven te-drickare och gillar soundtrack till filmer. Jag är en typisk fisk och dagdrömmer gärna, stort och brett. Ibland gör jag för mycket på en gång och skulle säga att jag vet lite om ganska så mycket. Saker och ting som kanske anses små och triviala för andra håller en särskild plats i mitt hjärta. ♥

Jag är även introvert. Något jag kommit underfund med de senaste åren och för bara ett tag sen känt att jag kunnat vara öppen med. Med den här bloggen vill jag sprida kunskap om introversion och visa att det inte är speciellt annorlunda mot att vara extrovert.

Till vardags jobbar jag inom HR/administration. Jag har även läst fristående kurser inom medie- och kommunikationskunskap samt webbdesign.

HISTORIA

I mer än ett decennium (sen cirkus 1998) har jag gillat att skapa och skriva på webben i form av olika bloggar och fansidor (jag har tappat räkningen vid det här laget), både på svenska och engelska. Det har alltid varit personligt och i hobbysyfte med varierande resultat. Bloggandet har gått i perioder men jag har alltid hittat tillbaka för att jag uppskattar det skrivna ordet. Oavsett vad för meningar det bildar. Just därför finns den här bloggen, för att skriva tillhör min vardag när orden inte räcker till.

År 2010 gav jag ut Ett hjärtas beslut genom Vulkan, en bok med texter från hjärtat som jag arbetade med under en ganska lång tid och till slut var redo att visa för världen. Sen dess har min önskan varit att få skriva mer, en annan bok. När det sker vet bara jag.