PR & Policy

Kortfattad PR & Policy på elisamatilda.se: Jag tar gärna emot pressinformation inom föräldraskap, träning/hälsa, kultur, skönhet och mode. Alla samarbeten (annonslänkar/adlinks och sponsrade inlägg) märks ut enligt marknadsföringslagen.

Representerar du ett företag som kan vara av intresse för mig och mina läsare? Kontakta mig gärna på elisa(a)elisamatilda.se. Notera att jag alltid samarbetar mot betalning och inte produkter.

Allmän PR & policy

Den här bloggen drivs av mig, Elisa, som privatperson med ambition att förmedla en personlig och vardaglig inblick i mitt liv och mina intressen. Det som publiceras i den här bloggen är sånt som jag själv valt att skriva om och tycker är intressant.

De åsikter som framförs i inläggen är alltid mina egna och utifrån egna erfarenheter och uppfattningar och kan inte påverkas av avsändaren eller tredje part. Jag är alltid ärlig med vad jag tycker. En positiv åsikt kan aldrig köpas.

Samarbeten och partners

Sponsrade annonsinlägg kan förekomma där företag köpt ett inlägg och jag därmed får betalt för att skriva inlägget. Dessa inlägg märks alltid ut.

Jag använder mig av så kallade annonslänkar/adlinks på bloggen. Det innebär att jag får en ersättning, en på förhand bestämd procent, av det som köps via min länk. Viktigt att poängtera är att annonslänkarna inte påverkar mitt innehåll.