Skräck del 2

För längesen, i början av februari, skrev jag ett inlägg om skräckfilm och Moviezine som listat 2016-års skräckfilmer att se fram emot. Det var tänkt att jag senare skulle lista och se filmerna jag var intresserad av i ett nytt inlägg.

… Men jag har inte tagit mig tiden till att se en enda film än. Som jag skrivit tidigare blev det så mycket efter påsk då jag nästan gick under, så film fanns inte riktigt på kartan.

Nu äntligen ska jag ladda allt adrenalin jag har och beta av tre filmer från den listan som jag vill se. Hoppas, hoppas på mycket regn i helgen.

1. The Forest

Det finns en skog i Japan, Aokigahara, som även kallas Suicide Forest med anledning av att det är en vanlig plats där personer begår självmord. Nu har det gjorts en film med skogen i centrum där några ungdomar äntrar och mystiska saker händer (annars vore det ju inte skräck).

2. Visions

Gravid kvinna börjar se syner efter att ha flyttat till en vingård för att börja på ny kula (som i så många andra skräckfilmer). Jag är inte mycket för syner och skräck, den enda anledningen till att jag är nyfiken på den här filmen är att jag råkade se att allas vår favoritfysiker Sheldon Cooper har en roll (okej då, Jim Parsons). Som doktor. Det måste ses.

3. The Witch.

Har sagts vara en av årets läskigaste filmer. Av erfarenhet brukar det aldrig stämma (i alla fall för mig) utan istället vara rätt så mesig. Häxor och magi är även något som lätt kan bli småtjatigt, men jag dömer inte förrän jag faktiskt har sett det.

Någon som har sett någon av dessa eller har andra tips?

You may also like

1 kommentar

  1. Gud nej jag föredrar lite mer roliga filmer. Att bli skrämd har ja ingenting för :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.