En dag finns mitt namn där

Det här med att skriva en bok. Det kliar i fingrarna. Visserligen har jag ju redan gjort det, men den här gången vill jag skriva en riktig roman. Mitt expertområde borde vara skräck, men jag har så mycket hjärta i bitar som behöver få utlopp. Titel är redan klar, till och med på uppföljaren (haha!), men ja, mitt problem är att jag ju går händelserna i förväg och inte ens har det i mitten klart för mig.

Men en dag. Då kommer det.

västerbron. sollentuna.

Våren är fin. Stockholm är fint. Det känns i luften, och jag längtar efter den varma luften och kvällar där man aldrig vill gå och lägga sig utan bara vara ute och låta ljuset fylla en.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.