Gravid vecka 25: är du gravid och bloggar?

Vi är 60,4% in i graviditeten. Gravid vecka 25. 111 dagar kvar. Rex växer och frodas och kommer väga runt 790 gram vid veckans slut. Enligt en annan app jag har är han lika stor som en GI Joe-docka. Tur att Rex inte är lika stel. Jag är ”inskriven” hos försäkringskassan och kan börja söka ledighet. ”Hej blivande förälder!” stod det käckt i brevet. Det var tydligen jag. Så nu har jag i alla fall meddelat jobbet när jag planerar att lämna och så får vi hoppas jag mår så pass bra hela vägen att det fungerar. Tre månader känns som ingenting just nu.

Igår tipsade jag om både en podd och blogg. Idag vill jag gärna ha lite tips på gravidbloggar att läsa. Antingen om du har en egen eller läser andra bra. Kanske har någon särskild nisch. Det behöver egentligen inte ens vara en gravidblogg, för ärligt talat har jag inte läst så många bloggar över huvud taget på ett bra tag nu av tidsbrist, men ändå så sitter jag där i soffan varje kväll och scrollar likt förbannat på samma sidor och uppdaterar fem gånger i minuten i jakt på något nytt. Så uppenbarligen har jag tid och behöver lite mer läsmaterial.

Tog världens snyggaste gravidselfie i världens renaste spegel. Har märkt att på kvällarna vill magen bli lite extra stor. Har inte alls varit bra på att ta några bilder på magen så det är kanske något jag borde göra. Tröjan kommer från HM och det känns som att jag kommer bo i den framöver för att den är så skön.

You may also like

7 kommentarer

  1. Svarade på fb men svarar även här :)
    Driver onlinemagasinet Ditt barn & Du där jag även driver min egen blogg om arbetet me magasinet, livet som egenföretagare, mamma och nu även gravid med andra barnet (bf i januari).

    Uj va bra att du skrev om försäkringskassan! jag har fått brevet men helt glömt bort att fylla i det!! Måste göras.

    Bra att du drar igång en lista med bloggar! Jag vill också hitta fler att följa :)

    1. Så kul med ett magasin! Har faktiskt varit inne någon gång tidigare och läst, ska bli roligt att läsa bloggen också. :)

  2. Ja nej Gud nu är jag trött på denna graviditet, bara vart massa strul tycker ja 😴 men nu mår jag bra i alla fall så de är tur de och snart är hon ute 🙈

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.