Vardag igen

Tre härliga jullovsveckor har nått sitt slut och igår var det tillbaka till förskolan för Harry. Det gick hur bra som helst, och Clara och jag tog vår vanliga promenad hem. Det gäller att passa på. Om mindre än tre veckor börjar jag jobba igen så jag ska försöka njuta extra och bara vara. Det blir konstigt att lämna över ledighetspinnen till Magnus efter att ha varit hemma, men skönt med lite variation i vardagen. De två första veckorna jobbar jag dessutom bara halvtid så det blir mycket mys hemma ändå.

Precis som igår blev det även idag en promenad hem efter lämning. Vintern har ju äntligen kommit, om än någon månad för sent. Men så brukar det ju vara och är väl normalläge nu för tiden kanske. Jag klagar bara när det blir slask, som igår, så förhoppningsvis håller sig temperaturen nere i alla fall ett litet tag nu. Pulkaväder på helgerna är ju inte helt fel.

Vår kaj hade fått finbesök imorse. Alla utkastade granar skulle få sig en fin sista resa. Inte så pjåkigt vill jag säga.

You may also like

3 kommentarer

  1. OMG, har det redan gått ett år som Clara föddes. Japp, uppenbarligen. Skoj att ni delar på föräldraledigheten och jag tror nog att du ändå längtar tillbaka en aning – till jobbet alltså. Troligen inte fysiskt utan på distans. Men bara det är ju en utmaning i säg. Lycka till Elisa!!!

    PS. Som tur är blir det ju några ”Fem en fredag” till innan du börjar jobba igen. Och förhoppningsvis även efter det!!! DS.

  2. Ja tiden går så himla fort. Kul att du får återgå till arbetslivet men ta en mjukstart. Hur länge ska Magnus vara pappaledig? När jag fick barn var jag mammaledig i 5 månader, sen började jag jobba heltid. Tiderna förändras, och tur är väl det, men jag måste säga att hemmamammalivet inte var så himla kul. Att kunna jobba halva dagar som du ska göra är ju jättebra”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.