Hej hallå Stockholm

Hej hallå!

Tillbaka igen i Stockholm. Det kommer rapporter från New York, bara väldigt mycket bilder att gå igenom först… och min tanke att blogga därifrån gick ju inte riiktigt som det skulle. Dåligt wi-fi, ute hela dagarna, krasch ner i sängen på kvällarna gjorde att förutsättningarna inte var så bra. Inte för att jag tror ni är så otåliga på att läsa. Men vi hade det hur bra som helst med sol och värme!

Nu till ett annat ämne – böcker! och en specifik bok nämligen Saharasyndromet av Christian Unge. Han är så snäll att han skickat mig ett ex av denna bok som är den tredje fristående delen i hans serie om kirurgen Martin Roeykens. Jag har även läst och recenserat de två tidigare böckerna i serien, Turkana-rapporten och Kongospår. Den senare verkar dock ha försvunnit, så den ska jag försöka få fram länk till igen. Riktigt spännande böcker som jag rekommenderar, och därför ser jag så mycket fram emot att få börja läsa den här!

Saharasyndromet
Saharasyndromet

Nu ska jag äntligen försöka få till lugna kvällar med yoga och bokläsning som avslut. Men först en dejtkväll med tvättstugan medan M är borta.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.