Ett år

I måndags var det ett år sen vi flyttade till lägenheten, officiellt varit sambos lika länge. Att få flytta hit var ett fantastiskt besked efter allt vårt slit. Den osäkerhet som fanns till en början var väldigt stressande när vårt hopp tändes och släcktes om vartannat. Hade inte den andra parten som var inblandad kämpat så hårt för att vårt byte skulle gå igenom hade vi nog inte haft den här lägenheten idag. Att få skriva på ett kontrakt brukar ju betyda säkerhet och att allt är klart, men jag vågade inte riktigt tro det förrän på flyttdagen när jag stod där med nycklarna i handen.

Jag älskar vår lägenhet, men det finns så otroligt mycket mer vi behöver göra. Hittills har vi inte en enda tavla uppe, förutom ett par på en tavellist som de förra i lägenheten lämnade kvar åt oss. Det lilla sovrummet som ska bli något slags gästrum/kontor har mest blivit ett förråd. Vi saknar fortfarande en ordentlig bokhylla (så det lilla sovrummet kan bli av med saker..) och i badrummet behövs mer förvaring. Men det kommer. Huvudsaken är att vi trivs. Både tillsammans och med boendet.

dag två

Dag 2 i lägenheten såg ut såhär. Trodde aldrig sakerna skulle försvinna. Hur det ser ut idag får bli en annan dag. Var visst dåligt med bilder och är lite för rörigt för en spontan bild.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.