En bebisfri dag på Djurgården & Abba-museet

Tack vare två fantastiska barnvakter (min mamma och svärmor) kunde jag och Magnus ha en kanondag i lördags på Djurgården och Abba-museet, Abba the museum tillsammans med Carro och Mattias som var i stan. Vi skulle såklart haft en kanondag även med Harry, men ni fattar kanske vad jag menar.

Sen Harry kom har jag varit borta från honom i totalt några timmar. Första gången var när Magnus och jag köpte våra vigselringar i början av april. Nästa gång var ett frisörbesök. Den tredje när vi hämtade pass. Fjärde gången inträffade då i lördags. Det har såklart gått jättebra varje gång vi varit borta. Jag har aldrig haft några tvivel på att lämna bort honom. Det är mer ansvaret jag kan känna mig lite skyldig att jag lämnar över.

I alla fall. Det var premiär för alla utom mig själv på Abba-museet. Jag var där under öppningsveckorna 2013 med mamma. För dig som inte varit där kan jag rekommendera det. Jag gillar att det är interaktivt – spela in din egen Abba-låt i ett studiobås, gör en musikvideo, eller uppträd med Abba på scen. Utöver det är museet fullproppat med historia från början till slut, och tiden efter.

abba-museet

abba-museet
Båda gångerna jag varit på museet har det inte funnits någon fungerande linje…

Efter att vi ätit lunch på museets restaurang passade vi även på och tog en vända till Aquaria och tittade på alla möjliga slags vattendjur. Även det ett tips om det är dags att turista i huvudstaden i sommar.

Sen åkte vi hem och fick pussa på Harry igen. Det ska bli så kul om några år när vi kan ta med oss honom och han faktiskt fattar vad det är han tittar på.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.