Slut på semester

I morgon börjar jag jobba igen efter 31 dagars härlig semester. Det blir däremot inte långvarigt då jag på måndag går på (föräldra)ledighet igen för att vara hemma tills Harry ska skolas in, även om jag kommer varva med lite jobb hemifrån. Det känns därför helt OK att jobba två dagar, det känns dessutom som om jag varit ledig hur länge som helst. Är inte det ett tecken på att man har haft en bra semester? :)

Magnus hoppade in och jobbade idag så Harry och jag har haft en förmiddag för oss själva. Innan Magnus åkte tog jag en springrunda på 5,3km och det kändes väldigt bra efteråt. Jag vill verkligen försöka komma igång igen nu med träning ordentligt (=regelbundet), jag vet ju att jag mår som bäst då.

Harry och jag gick i alla fall sen till en närliggande park. Som introvert ogillar jag lekparker, eller det är snarare alla föräldrar på plats jag vill undvika, vilket blir lite svårt när Harry närmar sig alla barn. Jag får då kallprata med föräldrarna ändå medan barnen försöker reda ut vem som egentligen ska få leka med bollen eller spaden. Alla är supertrevliga, men jag vill bara vara i min lilla bubbla utan att lägga energi på det där i mitt tycke onödigt prat. Livet som introvert.

Harry sover nu middag medan jag ska få i mig resten av min lunch. Jag laddar för en eftermiddag full av bus igen när han har vaknat. Ikväll får jag inte glömma bort att ställa väckarklockan. Det kommer bli segt, men jag tröstar mig med att det kommer vara torsdag.

You may also like

14 kommentarer

 1. Ja många ggr går man ju till lekparker för man vill att barnet/barnen ska leka man känner ej för att prata med ngn, men blir ju lätt så då barnen dras till varandra

 2. Härligt att börja jobba igen! Hoppas semestern vartit bra! OCH det blir super på jobbet!!
  Ojj dukitgt du är så Sprang så långt! Hade aldrig pallat det haha!
  Skönt att ha en ensam dag också 😍

 3. Det låter verkligen som att du haft en bra semester. Skönt att känna sig så okej med att börja jobba igen. Det är jag inte redo för än så känns härligt att jag har en hel vecka kvar. Det är jobbigt att vara social när man inte vill det av olika orsaker.

 4. 31 dagar semester, då borde du vara utvilad och redo för två dagars jobb! Nästan lite lyxigt där tycker jag.
  Och efter den långa ledigheten ser jag verkligen framemot ”Fem en fredag” igen. Har saknat det faktiskt.

 5. Här börjar nu min ledighet igen vilket känns skönt men du ska se att dessa 2 dagar kommer gå fort så är du ledig igen sen :)

 6. Så fint att höra att du fått en härlig semester & skönt med lite extra ledigt också även om du ska jobba hemifrån 🤗 Jag är nog inte direkt introvert men hamnar i perioder där jag är väldigt mycket det & förstår helt klart känslan, så jobbigt att behöva kallprata 😕

 7. Vad underbart med en sådan lång semester. Verkligen avund. Fick ingen semester denna sommaren alls då man påbörjade ett nytt jobb. Kommer dock förbli föräldrarledig med till hösten! ☺️ Min yngsta son som fyllde ett denna månaden skall också inskolas veckan som kommer. Spännande för dem! 🌷

 8. Minns att det ofta tycktes att bara för man var i lekpark med barnen så trodde alla andra att man själv gärna ville snick snacka med alla andra vilket jag ofta inte alls hade lust med. Lite som en fritidsgård för föräldrar. Kul att höra ifrån dig igen.

 9. Skall jobba några timmar i nästa vecka, sannolikt hemifrån och blir en mjukstart efter några veckor ledigt. Jag skall börja jobba 100 % nu efter det vilket blir en omställning 🙈

 10. Jag känner igen det där med lekparker otroligt mycket. Jag ogillar kallprat otroligt mycket, ärligt talat så tror jag inte att jag ens kan kallprata, jag vill bara hem och krypa ihop.

 11. Jag ska jobba i helgen och början av nästa vecka. Har en del pass inbokade i augusti, men också mycket ledigt.
  Ser inte fram mot passen i helgen, men sedan känns det ganska okej. Var jag ska jobba under hösten är inte klart ännu, men det kommer inte att bli så många pass.
  Lycka till imorgon!

  PS Ser fram mot Fem en fredag. DS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.