Blixtvisit från Gävle

Idag hade vi veckans första och enda planerade sak i kalendern. Från början stod två saker med och Harry och jag skulle ha avnjutit goda bakverk i stan tillsammans med en kompis. På grund av sjukdom fick vi skjuta upp det. Istället har vi hängt en sväng med min mammas moster som är på blixtvisit över dagen från Gävle och hälsar på min mormor. Moster och mormor har därmed fått tillfälle att gagga av sig som sig bör. Eftersom de bor i olika städer och nu kommit upp i en hög ålder och inte kan resa hur som helst så ses de inte så ofta. Däremot missar de aldrig telefonsamtalet på söndagar till varandra. Så fint tycker jag.

Tur i oturen däremot att det inte blev något längre äventyr idag – vår barnvagn fick punktering härom dagen och går väl sådär att rulla. Min mamma kom förbi i tisdags med cykelpump i högsta hugg och tillsammans hade vi däckverkstad för att försöka laga hjulet. Men, det är bara att vänta på ny innerslang. Tur det finns bärsele!

I brist på bilder från dagens besök då det helt enkelt inte hanns med kommer Harry stirrandes på alla bilar som swischar förbi utanför fönstret. Det är nya favvosysslan! Nu blir det en lugn kväll hemma innan det är fredag igen! Tjiho.

Vad har du hunnit med idag?

You may also like

32 kommentarer

 1. Det låter som en trevlig dag att umgås med de gamla damerna😊 Det kan vara riktigt pratsamt när gamla släktingar träffas!😊 Hoppas att punkteringen på vagnen är historia snart så att du kommer ut på sköna promenader!

 2. Tråkigt att det inte blev något äventyr och att barnvagnen fick punka.. Men gulligt det du sa om din mormor och hennes syster! Så fint att de har sina söndagssnack!

 3. Låter som en fin kontakt din moster och din mormor har :) Sånt är söt.
  De lät inte roligt med din vagn men hoppas att de löser sig

 4. Otur med punkan! Men tur att det finns bärsele, det är ju så smidigt! Här har det varit träning imorse och sen plugg hela dagen 🌸💕

 5. Visste inte ens att en barnvagn kunde få punktering. Men varför skulle den inte kunna få? Hjul som hjul. Hoppas ni får hjälp med punkan snart så kan lille söte Harry glida fint i sin vagn 😊

 6. Åh vad mysigt!
  Jag har varit iväg med en kompis och hennes dotter, fotat höstbilder på dom så kom hem för en stund sen så har precis ätit så nu blir det en lugn kväll! :D

 7. Det låter som att det blev en mysig dag ändå, trots inställda planer :) Själv har jag inte gjort mycket alls idag. En sådan här dag som bara försvann utan att jag riktigt förstod vad som hände..

 8. Låter ju som att du ändå hann med en hel del idag! Synd med punketeringen, så irriterande när det händer :(

 9. Vad jobbigt det låter när vagnen går sönder, som förälder med små så är man ju beroende!hoppas ni kan laga den snabbt!!

 10. Jättefint att de hörs av varenda söndag! Dels är det fint med den kontinuerliga kontakten och dels är det fint med en ”tradition”/rutin på det sättet tycker jag :)

 11. Titta ut genom fönstret är inte dumt. Skrev just om hur mina katter också gillar just den sysslan.
  Nu väntar jag på Fem en freda (känn ingen press). Hoppas du får en fin dag!

 12. Vad jobbigt med punkteringen, det är sådana saker som man bara blir så trött på även om det är lätt att åtgärda 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.