Dagen före födelsedagen

Födelsedagsfirandet har börjat. Idag kom familjen över, till och med mormor! Vad jag är glad för det, att hon har fått se var och hur jag bor. Hon var aldrig till Sollentuna under mina år där så nu har hon i alla fall fått se en bostad. Lilla mormor.

Igår bakade jag tårta, vilket kändes som hela dagen men egentligen var det bara en liten del. Det blev tvätt (alltså, två maskiner på jag vet inte hur många trappuppgångar? man får boka två veckor i förtid. Det är nu ens stora garderob kommer till användning!), bära saker till källaren, städa och så till sist bakningen. Och plötsligt var det kväll. När jag var klar runt 9 hade jag nog inte suttit på hela dagen. M kom hem från att ha tittat på hockey uppe i Gävle precis när jag nuddade köksstolen.

Förmiddagen idag gick förbi i ett nafs, plötsligt skulle M hämta familjen (svårt för mormor med kollektivtrafiken) och jag hade inte torkat håret. Men allt hann bli klart och tårtan var god. Mormor hörde inte allt som vanligt men hängde med tillräckligt för att få alla att skratta.

30!
30!
Fina presenter
Fina presenter

Tårtan i blått och silver
Tårtan

Nu har jag slängt ihop ytterligare en tårta för att bjuda jobbet på imorgon. Fylla 30 år på en måndag. Det blir vad man gör det till – förhoppningsvis väldigt bra!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.