Repning & Tobiasregistret

Det är höst och luften är krispig men virvlar av små förkylningsmonster. Jag börjar repa mig från den förkylning jag haft sen förra veckan men en liten hosta sitter fortfarande i. Harry och Magnus skulle ha åkt upp till Luleå i helgen som var men på grund av sjukdom hos familjen där har de fått boka om till ett annat tillfälle. Trist för dem men så blir det ibland.

Apropå sjukdom anmälde jag mig som givare hos Tobiasregistret för ett par veckor sen. Ett mycket viktigt register för alla de som behöver stamceller. Allt som behöver göras av en själv är att topsa sina kinder och skicka in för analys. Är du mellan 18-35 år tycker jag definitivt att du ska gå in och läsa mer och beställa hem ett kit för topsning. Kanske blir du en dag någons livskamrat. Tänk att ens liv verkligen kan hänga på att matcha med någon annan. Min förkylning är ingenting i jämförelse.

Och veckan den fortsätter i rasande fart. Det är redan onsdag imorgon, och på torsdag är det oktober! Det blev ju nyss september? 1 oktober är förresten dagen det för mig är okej att börja lyssna på julmusik. Ja, det är då jag börjar tagga för årets bästa högtid, med en paus för skräckfilm på Halloween… :)

Fram till dess är det höst som gäller och vardagsbestyr. I morgon blir det en promenad med en kompis och jag hoppas på att det blir en fin solig höstdag. Det kan nog göra mycket gott. :)

You may also like

3 kommentarer

  1. En eloge till dig för att du registrerat dig på Tobias-registret. Hade gjort det om jag dugt , men jag är ju för gammal.
    Förkylningar ja, har inte hört en enda människa varken snora eller hosta på evigheter, dom vågar nog inte visa sig på byn. Bra så!
    Hoppas ni håller er friska och krya

  2. Vad fint gjort! Jag är för gammal för detta, annars hade jag absolut anmält mig!
    Däremot så är jag organdonator och har redan donerat en av mina njurar till min yngsta dotter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.