Vad sysslar jag med?

Vi hade en väldigt frisk vår men det känns som att vi tar igen det nu i höst då Harry är hemma från förskolan för andra gången på kort tid. Troligtvis kommer han få vara hemma hela veckan för att säkert vara frisk på fredag då killarna åker upp till Luleå. De skulle göra det för några veckor sen men behövde då boka om. Förhoppningsvis kommer de iväg den här gången.

Förmiddagen har spenderats med att mysa i soffan, leka med tågbana och parkerat alla Harrys bilar på golvet. Nu sitter han en stund med paddan och smälter lunchen, Clara sover och jag sitter här och försöker skapa. Skapa vadå? Funderar kanske någon av er. Det kan jag också undra, men som du kanske vet om du läst bloggen ett bra tag har jag ett intresse för webbdesign och grafisk design. När jag funderade för ett tag sen hur jag ville göra om den här bloggen kom jag fram till att jag ville integrera mitt intresse på något sätt utan att det skulle ta över helt. Resultatet kommer snart med Elisa Matilda 2.0.

Den lilla stund jag har om kvällarna när barnen sover sitter jag därför oftast i soffan och försöker jobba fram den nya bloggen/hemsidan och knåpa ihop lite design att sälja. För ett par veckor sen smygöppnade jag en butik på Etsy, där tanken är att sälja bland annat förgjorda logotyper och grafiska profiler. Det tar däremot lite tid att göra, så för enkelhetens skull för att ha något att sälja redan från början (för att jag är otålig) tog jag snabbt fram tre set med ikoner att använda på Instagram. Igår kom min första order! Hurra! Elisa Matilda Creations är min nyhet på Internet och som jag kommer lägga min lilla tid på. Det är en del av EM 2.0 och som jag tycker är mycket spännande.

Jag hade en tanke för ett tag sen att starta företag men har backat lite och gör det här som ren hobbyverksamhet, för att se hur det lyfter. Som sagt, jag har inte så mycket tid just nu och fokuserar inte på vinst till en början vilket gör att företag känns onödigt i det här skedet. Det får växa till sig lite först. Men man ska ju göra det man tycker är kul här i livet, och nu har jag tänkt på det här så länge att det var dags. Jag kommer bara ångra det jag inte gjorde.

Nu när det här har satts igång hoppas jag kunna återgå till att skriva lite mer här också. Det har verkligen känts sporadiskt och inte alls kul att inse att ytterligare en vecka gått utan ord utöver 5EF. Det är på gång. :)

Nu blir det mer mys och lek. En bra start på den här veckan! :)

You may also like

3 kommentarer

  1. Det låter ju hur roligt som helst. Ja det ser också otroligt proffsigt ut i din shop hos Etsy. Så himla kul! Go for it säger jag bara!
    Att du är otroligt duktig har jag ju förstått när du ”räddade” Madeleines blogg. Så du kan din sak!
    Gör du webbdesign också?

    1. Tack! :) ”Räddningen” blev lite av ett startskott på hela den här grejen som jag inte gjort på länge. Tur i oturen kan man säga. :)
      Ja det gör jag, även om det var längesen jag gjorde något från grunden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.