Fem en fredag v. 41: Skräp

Fredag igen. Det vet du vad det betyder. Nya frågor, nya spännande svar att läsa. Den här veckan har virvlat förbi med både sol, regn och kompishäng vilket gjort att dagarna har gått snabbt. Nu ska det bli skönt med helg och häng med hela familjen!

De som länkade förra veckan var: Monika, Paula, Gerd, BP, Mrs Calloway, Boklysten, Klimakteriehäxan, Hannele, Anette, Susanne, Hanna, Ingrid, Marit, Anna, Karoleen, Bokdamen, Robert, Anki, Madeleine, Susie, Kina, Evelina, Lillian.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Hur ser det ut i din källare/förråd?
 2. Vad samlar du på dig mest?
 3. Vad i ditt hem behöver rensas ut?
 4. Är du bra på att rensa ur din mailkorg?
 5. Vad sparar du gärna som andra kastar?

Hur ser det ut i din källare/förråd?
Det är inte så mycket utrymme kvar i det, om man säger så. Det är fyllt med flyttkartonger (både tomma och fyllda), julsaker, en spjälsäng och annat smått och gott.

Vad samlar du på dig mest?
Just nu känns det som pant. Det känns som om pantpåsen aldrig är tom.

Vad i ditt hem behöver rensas ut?
Min garderob, och lite andra garderober där saker bara stuvats in efter flytten. Det kan nog struktureras upp mycket bättre.

Är du bra på att rensa ur din mailkorg?
Njae. Det är ju mest skräp (nyhetsbrev, erbjudanden osv.) som kommer in och de slängs rätt fort men ändå är det mycket där som bar blir kvar och kan rensas ut.

Vad sparar du gärna som andra kastar?
Av någon anledning hamnar alltid överblivna skruvar och diverse fästen i städskåpet (tillsammans med verktyg osv.) för att jag tänker att de någon gång kommer till användning. Det gör de aldrig. Och jag har nog några fryspåsar där inne med diverse beslag jag skulle kunna hiva.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Hur kommer du spendera helgen? Oavsett hur hoppas jag det blir kanon!

You may also like

11 kommentarer

 1. Idag hade jag påminnelse om att kolla in frågorna. Ska svara så snart jag kan. Igår fick jag ett bryt på alla flyttkartonger på vinden. Men det berättar jag mer om i mitt inlägg under dagen.

 2. Jag är med även denna vecka, det var verkligen ett passande ämne just nu – då det rensas ur o slängs – det är det bästa med att flytta :)

 3. Har man två småbarn så har man nog fullt i förråden, det liksom säger sig självt. Och leksaker spridda över golv och dylikt, det hör ju till.
  Trevlig helg och tack för veckans frågor

 4. Kan inte låta bli att jämföra ditt svar på fråga 1 med Madeleines svar. Ni har ju båda flyttat relativt nyligen. Hennes förråd är kliniskt rent efter flytt till en större lägenhet. Alltså gissar jag att ni har flyttat till en mindre;-)
  Den här veckan var frågorna riktigt lätt att svara på. Så kul att du håller i detta roliga tema:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.