En sån härlig dag

En sån perfekt lördag det har varit. Bullbak och så frisk luft i skogen. Vädret har varit mulet men det gjorde ingenting, att lukta på en höstskog gör gott för själen.

Jag satte igång direkt efter frukost. Det är ju kanelbullens dag imorgon söndag, och eftersom jag inte haft ork att baka på länge gjorde jag ett ryck nu – kanelbullar är ju något av det godaste som finns i bakväg.

Jag hade en hjälpreda i köket ett litet tag som mest ville äta fyllningen.

Medan bullarna jäste åkte vi till Älvsjöskogen för en liten utflykt. Vi bodde i Älvsjö fram till i julas när vi flyttade till Liljeholmen, och är det något jag saknar med Älvsjö är det just Älvsjöskogen. Där har jag spenderat många timmar med att promenera, både ensam och med barnvagn, springa och leka med Harry.

Medan Magnus tog en springrunda gick barnen och jag runt i skogen. Det var precis som jag mindes det och det blev ett kärt återseende. Att gå runt Årstaviken och Årstaskogen är inte samma sak som Älvsjö. Det är mycket härligare där.

Sen blev det lite mellis på en bänk innan hemgång. Clara hejade från vagnen. :)

Hemma var bullarna färdigjästa och det blev direkt skjuts in i ugnen. De blev hur goda som helst.

Just nu är det filmkväll med Black Panther (Disney+ lönar sig när man har ett pågående Marvel-maraton). Kanske blir det en bulle till innan det är dags för sängen och ännu en ny dag. Hoppas du också har haft en bra lördag!

You may also like

7 kommentarer

 1. Vilken träffande rubrik! Att vara i skogen är verkligen härligt! Superfina bilder på er.
  Jag spenderade min lördag i Stockholm med min dotter och kontrasterna med hemma är ju gigantiska. Men trevligt hade vi!

 2. Blev tvungen att kolla på googlekartan var den där skogen ligger. Har kört väg 226 tusentals gånger, bokstavligen, men aldrig lagt märke till att det ligger en skog där. Måste kolla nästa gång jag ska jobba på KS Huddinge.
  Härligt i skogen i vart fall och kanelbullar är heller inte så dumt.
  Ha en fortsatt bra helg!

 3. Vilken tur att ni gjorde utflykten igår. Det var visserligen molnigt, men det regnade ju inte.
  Å så fina kanelbullar du fick till. Gissar att de gick åt i rasande fart. Skoj att göra ett ryck och lyckas med det också.
  Härliga bilder på er alla fyra. Skrattade gott åt Clara som redan nu är bloggdresserad;-) Bra där!

 4. Vilka fina bilder på er lilla familj, och vad härligt ni verkar ha haft det där i skogen. Att sedan återvända hem till de färdigjästa bullarna och så småningom aväta dem alldeles varma. Lyckokänsla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.