En helg

Alla dessa kläder, va. På förekommen anledning var jag hemma i helgen och rensade ur min garderob. Det tar ju typ aldrig slut, och då tycker jag ändå att det mesta hamnade hemma hos M under förra året.. än är jag inte klar heller. Men det är skönt att rensa. Jag har alltid haft svårt att göra mig av med kläder vilket resulterat i att jag haft kanske 10 år gamla kläder i någon låda som jag inte har rört. Och i lördags vara det bara tjenamors och rakt ner i det stora svarta hålet som en sopsäck är. Även om jag vet att M tvivelaktigt kommer skaka på huvudet och sucka när jag säger detta, så får jag i alla fall plats för nya fina plagg nu…!

Innan allt försvann ner i en sopsäck.

I söndags blev det en kall tripp till Mall of Scandinavia där det är lätt att gå vilse på grund av dess storlek. Hittade i alla fall fram till ett par nya vantar och söta BB-8 som fick följa med hem – och eftersom det var en julgransdekoration kunde jag ju inte ta ner granen riktigt än. Får hitta en ny plats åt honom nu.

Och som sagt. Det var en kylig utflykt som sen hjälptes med ett hett bad och Netflix som avslut på helgen. Världens bästa aktivitet när det är iskyla ute och du bor i vad som tydligen är en oisolerad igloo.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.