Söndag på Blocket

Ytterligare en helg har gått. Jag sitter här och förtränger att jag ska upp och jobba imorgon igen.. jag vill ha semester! igen. Men det blir inte förrän om lång tid.

Jag har spenderat både igår och idag hemma hos mig. Jag har under den tiden försökt få en möbel såld men det gick sådär. Problemet är nog att jag inte är så engagerad i själva säljandet och logistiken runt om kring. Plus att det är första gången jag försökt sälja något. Jag har ingen koll och verkligen. inget. tålamod. Helst skulle jag vilja att det fungerade som så att någon swischade över lite pengar och så vips! så teleporterades saken i fråga och så var det klart.

Hur som helst tänkte jag av någon anledning att jag kan väl testa och se, det kanske skulle vara hur smidigt som helst. Istället har jag fått vänta på folk som inte dykt upp eller svarar på sms. Och fått mail där någon ber att få det näst intill gratis. Eh, nej. Finns ett pris av en anledning. Så jag tror att plan B, kasta det på tippen, är det som blir. Troligtvis så bottnar det hela nog i att jag inte har lust att åka ut dit till mig och passa tider flera gånger om det ändå inte blir sålt. Ja, snacka om att vilja ha det lätt för sig. Min tid är dock värd mer än några hundralappar.

Och sen några timmar tillbaka är jag äntligen tillbaka till värmen under en filt och dricker té och ska titta på Arkiv X (uppladdning inför de nya avsnitten!!) och spåna på framtida idéer. Och vet ni hur lakritssugen jag är? tur att det är läggdags snart.

Jag ser i alla fall fram emot nästa vecka, även om jag kommer vara dödstrött likt den förra. Energidryck och peppig musik på jobbet får se till att göra det något mer uthärdligt.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.