Torsdagsuppdatering

Det har varit en vecka med full fart, och än är den inte över. I tisdags hade vi hockeykväll här hemma med Carro och Mattias. Vi beställde pizza (som faktiskt kom fram!) och var sen bänkade i soffan. Harry tyckte det var jättekul med besök. Det var Djurgården-Leksand det gällde (Mattias är Leksand-fan) och efter nio raka segrar mot Leksand såg sig Djurgården besegrade på övertid. Det går inte bra för DIF just nu. Men Mattias var desto gladare!

Igår var vi på utvecklingssamtal med Harry. Summa kardemumma trivs han jättebra i förskolan med sina kompisar och pedagoger. Lite vild, men så är han 2,5 år. Vi har även hunnit med ett besök på BVC med Clara för en sexmånaderskoll vilket hon ”blev godkänd” på. Hon växer som hon ska helt enkelt.

Promenad längs Årstaviken

Nu har vi haft en regnig dag hemma. Efter lämning tog jag en promenad så Clara fick sova. Det duggade men var skönt ändå att gå. En kompis ringde och undrade hur det kändes att vara ledig i detta väder. ”Jätteskönt” svarade jag medan regnet smattrade mot fönstret. Såna här dagar längtar jag inte tillbaka till jobbet.

Snart börjar eftermiddagspysslet här hemma så fort Harry kommit hem. I morgon är det fredag, hans lediga dag, och det blir ett besök till frisören för honom. Det ska bli mycket spännande att se om han låter några hårstrån försvinna 😅.

Hoppas du får en fin kväll!

You may also like

3 kommentarer

  1. Roligt med en hockeykväll framför tv:n. Hockey är inte direkt min grej, men det går ju lika bra med en fotbollskväll om idag till exempel:-)
    Önskar di lycka till med Harry hos frisören. Han är så söt med sitt långa hår, så hoppas att du inte låta frisören snagga honom;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.