Fredagslunch

Två inlägg på en dag? Det händer ju inte, förrän nu. Jag behöver bli bättre på de där korta vardagliga inläggen så tänkte att jag i alla fall testar. Det är så olika, många vill läsa långa inlägg, andra korta. Vad gillar du? Tänkte det kunde vara bra att blanda upp det. Jag vet att Fem en fredag inte heller intresserar alla, så för de som inte gör det kommer här idag något mer att läsa.

Harry och jag har spenderat förmiddagen inne i stan. Det är inte ofta vi är ute på såna utflykter ensamma. Jag skyr ju egentligen folksamlingar men ibland behöver även den här introverten ta sig ut för att få sig en social dos. Vi hängde i alla fall på Urban Deli och käkade lunch med en gammal kollega. Så trevligt! Vi sågs sist i slutet av förra året när Harry fortfarande låg i magen, så det var såklart kul att hon fick träffa honom nu.

Harry sov första halvan av lunchen. Sen bestämde han sig för att charma varenda person som tittade på honom. Inte så svårt för en bebis. När min kollega och jag sagt hejdå till varandra åkte Harry och jag vidare för att möta upp Magnus.

Nu är det helg och dags för fredagsmys! Har du några planer för kvällen?

You may also like

16 kommentarer

 1. Planen jag vet så här långt är att vi ska dricka vin och ta oss ett bad på altanen i spabadet. Måste passa på idag när det är fint, för det ska bli sämre väder i helgen :)
  Vi tog en familjefika i förmiddags, då vi köpte vinterjacka till sonen, gubben hitta sig några plagg också handla vi lite mat. Inte allt för ofta vi gör det heller, så det är trevligt när det blir av :)

 2. Låter som en fin dag, härligt att komma ut lite ☺️ Ikväll ska jag verkligen bara vila och ta de lugnt, kanske försöka se någon film och mysa med familjen 😊🌸

 3. Vad kul att ni kom ut en stund! Inte konstigt att han charmade alla när han är ett riktigt charmtroll! 🍄❤️ Inga speciella planer för ikväll här! Härlig fredagsmys med popcorn och cola (vi kanske kan ”smuggla in” lite glass också 😊) Kram 🍄🌸🌸

 4. Jag gillar en mix av korta och långa inlägg, det beror nog på vad dom handlar om. Vilken mysig dag du verkar ha haft, så himla kul att träffas sådär när man inte setts på länge:D Själv har jag inte så mycket planer för ikväll, måste fixa lite här hemma bara.

 5. Jag gillar inlägg som är lite mitt emellan… haha… så där svenskt lagom långa ;)

  Älskar inlägg med mycket bilder i alla fall ;)

  Ha en fin fredag!!

  Kram kram

 6. Jag tycker att det är trevligt med en blandning av långa och korta inlägg! 👍😃 Trevligt med lunchen ute!
  Här är det en lugn hemmakväll

 7. Vilken härlig lunch ni hade tillsammans :) Det där med korta eller långa inlägg är lite olika från dag till dag för mig. En del korta inlägg kan ju innehålla så mycket och långa inlägg kan bli jobbiga att läsa, men en bra blandning av långa och korta inlägg är nog det bästa. Kram <3

 8. Vilken mysig dag :) Jag har just inte haft så mycket för mig idag. Min man och jag tog en promenad till affären och köpte gottis till kvällsmyset och sedan lagade vi middag tillsammans, kyckling och potatisgratäng.

 9. Jag tycker om när det är en blandning! Ibland längre inlägg med lite mer innehåll och ibland lite kortare med bara någon vardagsuppdatering :) Jag måste också bli bättre på det!

 10. Vad kul att du kunde träffade en gammal kollega och käka lunch med.Klart att han charmade resten av folket med sitt leende.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.