En sån helg

Jag har haft en riktig härlig helg med en bra kombination av lugn och saker att göra. Bra avslutning på veckan helt enkelt. I lördags var vi hemma mest hela dagen. Vi tog oss ut för en (kall och blåsig) promenad och hamnade sen på Thelins här där vi bor för en liten fika. Inte ofta det händer!

Vi laddade sen för lördagsmatch. Harry har fått sin första matchtröja och kan nu matcha sin pappa.

Igår tog Harry och jag oss in till stan igen för att hänga med Lisa och Camilla! Lisa var på besök från Lidköping och det var så kul att få hänga med dem igen. Det är två personer jag får energi av. Trist nog hade vi inte så mycket tid tillsammans den här gången. Vi hamnade i alla fall på Under Kastanjen i Gamla Stan. Det var så pass härligt väder att vi kunde sitta utomhus! Skönt när vagnen inte behöver vara i vägen inne.

När vi hade sagt hejdå åkte jag hem till min mamma för söndagsmiddag. Magnus och svärmor kom dit de med. Kul att ses över middag allihopa och farmor och mormor får klämma lite på Harry. :)

Hoppas du har haft en bra helg? Nu väntar en ny vecka för oss, och oktober! Någon mer än jag som anser att idag är första dagen det är fritt fram för julmusik?… ja, jag är nog rätt ensam med att tycka det

You may also like

38 kommentarer

 1. Va mycket ni hann med! Din pojk är så söt med den lilla/stora fotbollströjan😍. Assså håller helt med dig. Nu är det all in med julmusik!!!!

 2. Thelins där du bor har jag varit på någon enstaka gång, men däremot Thelins vid Fridhemsplan har jag fikat på massor av gånger.
  Under Kastanjen var jag och åt på för några månader sedan, minns inte riktigt när det var. Det var samma helg som den där Kulturnatten i Stockholm.
  Jag har också haft en fantastisk helg. Men känner mig lite trött, kanske mest för att jag sov för lite på lördagen efter jobbet. Hade ju en del att fixa och skulle sedan ut och äta middag.
  Bra förslag det där med julmusiken, det hade jag nog inte kommit på själv. Letade genast fram en jullista med Cliff Richard, hans Cliff at Christmas.
  Önskar dig och Harry en underbar början på oktober och en bra måndag!
  Kram

 3. Vad mysigt att promenera och hamna på ett fik :) Hade jag också kunnat tänka mig faktiskt .. men här vi bor finns inga direkt fik… vi har en lunchrestaurang bara.

 4. Vilken mysig helg!😃 Det är så gott att gå och fika, men det händer inte ofta längre. Bilderna är jättefina!😃 Måste bara säga att nej – det är inte okej med julmusik ännu!!😬😂

 5. Låter som ni haft en perfekt söndag.
  Själv tycker jag att det är lite för tidigt att börja spela julmusik, brukar börja i december med det:-)

 6. Vilken trevlig helg du verkar ha haft :D Extra kul när man får långväga besök :) Nej, nej, nej, inte julmusik än på ett bra tag! Har knappt hunnit sörja klart över att sommaren är slut😂

 7. En sån underbar helg att få hänga med dig, Harry och Camilla <3 Längtar så att få träffa er igen <3

 8. Oh det såg riktigt härligt ut, verkligen =D. Hehe ja jag har faktiskt börjat få ngn liten pytteuns till julfeelings, har aldrig inträffat innan. Men jag tycker om att läsa julsagorna för tösen t ex, samt ser fram emot julen osv. Ja det har man ju alltid gjort, haft julfeelings alltsåmen har aldrig inträffat såhär långt tidigare.

 9. Det ser verkligen ut som att ni förutom en skön och lugn helg med middag hos mamsen också hade kalasväder! Precis som en helg ska vara. Men julmusik? Näääää

 10. Men åh låter som ni fått en superbra helg, va härligt! Skönt med sol också och väldigt fina bilder du tagit 😃🌸

 11. Åh, vilken mysig helg! Just att promenera och svänga inom och ta en fika är något av det absolut mysigaste jag vet. Önskar att jag hade en sambo som också tyckte om att promenera ;) Haha!

 12. Vilken härlig helg ni haft, åh va mysigt att sitta ute och fika. Lät härligt det där med att bara gå iväg och fika, här där vi bor finns inga fik utan då får vi ta bilen in till stan för att fika. Jättefina bilder!

 13. Under KAstanjen är så mysigt. Särskilt att sitta ute med en filt i knäet och dricka varmchoklad och kika på alla som letar kastanjer som fallit ner från det gigantiska trädet.

 14. Mja, jag tycker väl att mitten på november är lite gräns för julmusik, men jag vet dom som lyssnar året om så du ligger lite i lä ändå 😁

 15. Låter som att ni har haft en bra helg! :D Haha, jag är nog inte riktigt redo för julmusiken än. Jag har knappt accepterat att sommaren är över haha :) Men snart så, i mitten av november så börjar jag bli redo för julen :) // Petra Elisabeth

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.