Fem en fredag 9 sept: vatten

Jag är på havet! Eller nja, vid den här tiden lämnar vi nog Stadsgårdskajen vid Slussen här i Stockholm och flyter fram genom den vackra skärgården. Jag är i alla fall på kryssning med M och två kompisar, äter och dricker gott. Har det bra helt enkelt. Förhoppningsvis hittar jag och Ms J en god drink att smutta på medan karlarna citerar sina favoritkaraktärer från filmer. Vi var på kryssning förra året där jag och Ms J blev helt kära i en fläderdrink som fanns. Än vattnas det i munnen när vi pratar om den…

Det är fredag och därmed dags för Fem en fredag för andra veckan i dess historia. Om du vill veta mer om bakgrunden kan du läsa inlägget från förra veckan. Du deltar genom att svara på frågorna så som du vill i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg) och länkar hit. Posta även dina svar som en kommentar här, eller länka bara till ditt inlägg som andra då kan hitta.

1) Vilket är ditt favorithav?
Det hav som glittrar, är turkosblått och ligger vid en vit strand.

2) Har du någon gång tagit surflektioner?
Förhoppningsvis senare i oktober! Om bara min balans kunde bli bättre..

3) Vilket hav simmade du senast i?
Stilla havet, tror jag. I höstas i USA, varmt vatten med höga vågor.

4) Vad i vatten är du mest rädd för?
Att något ska komma och bita mig i tån. :)

5) När och hur lärde du dig att simma?
Vid en strand här i Stockholm när jag var 5-6 år. Med mammas hjälp lärde jag mig helt själv.

Ha en fin fredag!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.