Från båt till flyg

Skepp o’hoj och allt det där, sinnena är återställda efter en helg på sjön. Inte för att det blev så värst mycket sjögång, men lite trött blir man av att vara borta sådär på kryssning i goda vänners lag… :)

Vi åkte med Birka, en båt jag åkt ett par gånger förut om än väldigt länge sen. Efter ombordstigning drack vi drinkar, njöt av solen, och bara var. Kanske rätt så klassiskt när det kommer till att kryssa. Senare till kvällen blev det middag och vi konstaterade då att när man väl får fönsterbord, ja då är det kolsvart utomhus..

Havet

I lördags morse vaknade jag och M tidigt och före vårt sällskap. Vi inledde morgonen med ett glas bubbel (är det lördagsmorgon så är det?) i Birkas panoramabar och tittade ut på morgonsolen i väntan på frukost. Det är något visst med lugnet som vatten ger. Resten av dagen såg i princip likadan ut fast spenderades på olika ställen. Och vilken dag, kändes inte alls som att det var september med den solen och värmen. Innan båten kom tillbaka i hamn avslutade vi med en god lunch (och fick äntligen den fina utsikten).

Ikväll har jag packat resväskan igen, imorgon är det nämligen dags att flyga till Oslo för att jobba. Det är en stad jag aldrig varit i, och även om det mesta av tiden kommer spenderas inomhus dessa två dagar jag är borta ser jag fram emot lite sightseeing av stan. Ses i Norge!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.