Alla pussars dag

Dag två av vänliga veckan. Här hemma är dagen av någon anledning omdöpt till alla pussars dag. 

Dagen till ära hade jag på mig en röd klänning. Kändes som lagom lång karantän att efter allt rött från jul ”få” bära rött igen. Och tack alla företag som skickat rabattkoder under dagen, jag beställde en röd tröja bara för det. Känns som att rött är en färg jag fått dille på, i alla fall om man tänker att jag gick från att äga en till att plötsligt äga tre röda klänningar i december. 

På tal om vänlighet blev maten serverad och disken diskad idag av M. Men jag kan ju inte släppa all kontroll, så jag tömde diskmaskinen i alla fall. Puss mitt hjärta.

Glad alla hjärtans dag. En puss till var och en. ♥

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.