Börjar fira så smått

Idag har det varit födelsedagsfirande på jobbet. I förskott för mig, på dagen för en kollega. Eftersom vi fyller med bara några dagars mellanrum har vi gjort så ett par gånger att vi slår ihop det födelsedagsfika man traditionellt bjuder på. Jag slängde ihop en brownie med cheesecake igår kväll, medan min kollega bjöd på ost och kex. Får se om det är något kvar vid dagens slut så hemmet kan få smaka.

På onsdag är det dags för mig att bli ett år äldre. Har lite glömt av dagen och har inte ens planerat något familjefirande än. Får kanske ta det nästa helg. Ikväll blir det nämligen The Phantom of the Opera, äntligen! Min mamma fick biljetter i julklapp och jag ser riktigt fram emot att få se Jöback, och resten av föreställningen såklart.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.