Fem en fredag v. 23: Bäst

Hur har veckan varit? Själv är jag sjuk. Sådär sjuk så allt är jobbigt varmt eller klibbigt. Förutom när feberfrossan kommer och alla lager kläder och täcken i världen inte kan göra en varm. En dunderförkylning har satt sina klor i mig och jag verkligen längtar till att bli frisk. Jag hoppas på en bättre helg nu.

De som länkade förra veckan var: Monika, BP, Janerik, Hannele, Mrs Calloway, Susie, Bokdamen, Paula, Kina, Karoleen, Madeleine, Hanna, Violen, Klimakteriehäxan, Kenneth, Gerd, Susanne, Teskedsgumman, Lotten, Fröken

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vilken har varit din bästa semester?
 2. Vilken tycker du är den bästa månaden?
 3. Vad är nummer 1 i ditt liv?
 4. När tävlade du senast, och i vad?
 5. Vad är det bästa med livet just nu?

Vilken har varit din bästa semester?
Resan till Hawaii för några år sen. Det har jag nog sagt tidigare. Resan hade några andra stopp i USA, men höjdpunkten var att komma dit. Ett verkligt paradis.

Vilken tycker du är den bästa månaden?
Det har ändrats genom åren. Nu föredrar jag någon sommarmånad där vädret är lagom. September kan också vara riktigt fin där man kan ana höstluften.

Vad är nummer 1 i ditt liv?
Om vi bortser från familjen, så är saltlakrits högt upp på listan, tillsammans med att resa och upptäcka nya platser.

När tävlade du senast, och i vad?
Jag minns inte någon riktigt tävling, men jag gillar att tävla med mig själv vad gäller effektivisering i tvättstugan. Hur jag hänger upp tvätten snabbare, tajmar när maskinerna är klara, viker tvätten bäst. Nåt kul ska man ju hitta på där. :)

Vad är det bästa med livet just nu?
Att sommaren är i antågande och semestern bara är veckor bort.


Jag hoppas du får en fin helg!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

15 kommentarer

 1. Stackars dig! Tycker du har haft din beskärda del av förkylningar den här vintern och våren. Någon gång får det väl vara nog! Hoppas det känns bättre nu under helgen.
  Det där med att tävla med/mot sig själv gör jag faktiskt också. Och konstigt nog gör jag det också i tvättstugan. Fattas bara att jag tar tid;-)

 2. Inget kul alls att vara sjuk! Krya på dig!
  Jag är också en som viker ihop snygg osv, lite petig, men så vill jag ha det.
  Trevlig helg, Gerd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.