Fem en fredag v. 22: Upprepning II

Hej juni! Tiden springer från mig, som alltid, och av flera anledningar hade jag dålig framförhållning vad gäller dagens frågor. Av en slump såg jag att vecka 22 2019, alltså exakt tre år sen, hade jag ett tema kallat upprepning. Veckan till ära gör vi alltså just en sån, med några ändringar. Exakt samma svar är lite väl mycket upprepning.

De som länkade förra veckan var: Monika, BP, Janerik, Hannele, Mrs Calloway, Susie, Bokdamen, Paula, Kina, Ejmis, Karoleen, Madeleine, Hanna, Violen, Klimakteriehäxan, Debutsky, Kenneth, Gerd, Kristina, Susanne, Sara, Evelina

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vilket ord eller fras upprepar du ofta?
 2. Vad är ett album du kan lyssna på om och om igen?
 3. Vad är en historia du berättat flera gånger?
 4. Vad är något du alltid beställer på ett visst ställe?
 5. Hur hoppas du helgen blir som den förra?

Vilket ord eller fras upprepar du ofta?
”Nej” går varmt här hemma. Det skulle jag kunna säga på annat vis, men oftast är det närmast till hands… :)

Vad är ett album du kan lyssna på om och om igen?
Just nu gillar jag Maisie Peters album You Signed Up For This. Brittisk pop som jag hittade av en slump.

Vad är en historia du berättat flera gånger?
Att jag och brorsan är födda samma år och prick 9 månader efter varandra. Han föddes däremot två månader för tidigt. Det är ju lite ovanligt.

Vad är något du alltid beställer på ett visst ställe?
Finns det pepperonipizza blir det gärna det. Faktum är att jag uppdaterat från att alltid ha velat ha Vesuvio enbart till att det går bra med salami/pepperoni. Jag kallar det rejäl utveckling.

Hur hoppas du helgen blir som den förra?
Att jag får en morgon där jag får sova till halv sju!

Tar vi helg snart? Eller i alla fall fredag? Vilket som, hoppas du får det fint!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

6 kommentarer

 1. det var ju fantastiskt med en bror så nära i ålder. nej har en ju ofta anledning att säga. inte minst när det finns små barn i närheten. min pizzautveckling står på noll. finns det inte en riktig Napoletana så får det vara.Maisie Peters känner jag inte ens till

 2. Hittade hit genom en annan blogg och vilken rolig idé med dina fredagsutmaningar, jag hakar gärna på! Mina svar kan du ta del av i min blogg. :)

 3. Maise Peters har inte jag heller hört talas om. Men det kanske inte är så konstigt med tanke på min ålder! 😉 Äter sällan pizza men när det händer så väljer jag gärna quatro stagione (heter den så?). Jag hoppas verkligen att du får sova längre än till halv sju någon dag i helgen! Håller tummarna för det! Ha det gott!

 4. Håller tummarna att du får sovmorgon imorgon, söndag och på nationaldagen:-)
  Maisie Peters har jag aldrig hört talas om, men vi ”gamlingar” har troligen inte samma musiksmak som ni ”unga”;-)
  Det var verkligen ovanligt att ha en bror så nära i ålder. Å har man barn är ordet ”nej” absolut givet;-)

 5. Pizza är ju något jag ofta också köper samma, det glömde jag skriva. Alltid på Pizzeria Venezia i Växjö och oftast blir det en Quattro Stagioni (skinka, färska championer, musslor och räkor).
  Att ha en bror född samma år är nog rätt ovanligt. Kan tänka mig att det är kul. Nu har jag lyssnat på Maisie Peters, tack för tipset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.