Fem en fredag v. 22: Upprepning

Herreminje vad skönt med kortvecka, även om jag alltid blir så dagvill när det är fredag mitt i veckan. Det är Kristi himmelsfärd som ger oss en röd dag, så tack för det. Jag tog ledigt idag vilket kändes välbehövligt.

De som länkade förra veckan var: Tant Augusta, Inger, Paula, Madeleine, BP, Monika, Anette, Hannele, Boklysten, Emilie, Helen.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vad upprepar du flest gånger under veckan?
  2. Vilket album kan du lyssna på om och om igen?
  3. Vilken är en historia du berättat flera gånger?
  4. Vad är något du alltid beställer på en viss restaurang?
  5. På vilket sätt är idag som vilken dag som helst?

Vad upprepar du flest gånger under veckan?
Troligtvis att trycka på snooze varje morgon. :) Sen finns det såklart mycket som upprepas och som många av oss ofta tar för givet av ren vana. Att vakna, äta, åka till jobbet.

Vilket album kan du lyssna på om och om igen?
Det finns många som är riktiga favoriter. Jag gillar soundtrack och en favorit där är filmmusiken till Disturbia. Så fin och stämningsfull även om filmer är en thriller. Andra jag kan ha på repeat är vad som helst med Fall Out Boy och Simple Forms med The Naked And Famous.

Vilken är en historia du berättat flera gånger?
Jag har i mitt liv aldrig brutit något (peppar, peppar), men när ämnet kommer upp brukar jag nämna den gången jag fick en spricka i foten som jag gick med i ett år. Det tog ett halvår innan någon ville ta min smärta på allvar, (jag gick i femman eller sexan tror jag) och när jag väl kom till sjukhus gick det inte att göra något särskilt än att bara vänta på att det läkte av sig själv.

Vad är något du alltid beställer på en viss restaurang?
Magnus och jag går gärna på Hard Rock Café och då beställer vi vanligtvis in deras nachotallrik som verkligen är så god. Det är en förrätt stor nog att dela minst fyra personer på, men i princip hela brukar trots det gå ner, haha.

Nachos på Hard Rock Café

På vilket sätt är idag som vilken dag som helst?
Att jag vaknar tidigt och inte av egen vilja. Är det inte väckarklockan så är det min kära son som ser till att morgonen alltid är tidig.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Nu väntar en dag till sjöss! Vi åker till Mariehamn fram och tillbaka med våra mammor. Det blir förhoppningsvis en riktigt mysig dag. Vad gör du idag? Jobbar eller har tagit ledigt? Oavsett vilket hoppas jag du får en riktigt fin dag!

You may also like

10 kommentarer

  1. Visst är det härligt med en kort två och en halvdagsvecka. Minns känslan från när jag fortfarande jobbade. Rena lyxen… men vi har ju inga barn så…
    Konstigt nog har jag aldrig ätit på Hard Rock Café i Stockholm, men väl utomlands. Men den nachotallriken såg verkligen god ut. Aningen för mycket bara;-)

  2. Den där tallriken ser onekligen god ut! Jag önskar det fanns ett Hard Rock Cafe närmare oss i norr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.