En båtfärd under strålande sol

Vår dagskryssning i fredags passar perfekt in med dagens tema på Madeleines bloggutmaning, nämligen – båtfärd på sommaren är något jag… där mitt svar är att det är något jag gillar riktigt mycket! Om du också vill hänga på utmaningen går du in på Madeleines blogg.

Jag är ett stort fan av kryssningar och det är mest det jag åker vad gäller båtfärder. Det finns däremot en liten dröm inom mig att någon gång köpa båt att hänga på ute till sjöss. Jag gillar känslan av att guppa på havet under en strålande sol med måsar som skrattar.

I fredags var som sagt hela lilla familjen (och mormor och farmor) ute på sjöss med en större båt signerad Viking Line. Vi blev glatt överraskade över den fina sol vi fick och hängde en hel del på soldäck, lite blåst till trots.

Harry stormtrivdes och sprang runt som bara den. Åkte rutschkana, hoppade i bollhav och kramades med Ville Viking. Det blev både frukost- och lunchbuffé innan vi bytte båt i Mariehamn. Sen blev det såklart också ett besök i taxfreen för att låta en och annan lakritsbit följa med hem.

Det blev en lång dag och vi alla var trötta när vi sen steg iland igen, men kul var det att komma iväg lite och göra något tillsammans allihop. Det var min lediga fredag! Det var så skönt sen att ha hela helgen kvar. :)

You may also like

18 kommentarer

  1. Perfekt tajming av den kryssningen! Snacka om pinfärska bilder till Orsakullans tema! Precis som du är det kryssningar som gäller för mig. Segel- och motorbåtar åkte jag ibland med när jag var yngre, men nu satsar jag/vi på bekvämlighet istället. Allt har sin tid som du vet;-)
    Helt suveräna bilder förresten:-)

  2. Vilken mysig dag, och vad härligt att far/mormödrarna var med! Det är så kul att göra saker tillsammans med sina barn och barnbarn. Och vilket underbart leende lilla Harry har! Blir alldeles varm i hjärtat!

  3. Snacka om tur med vädret! Senast jag åkte på kryssning i maj snöade det på natten så nästa dag var lagom kul, på däck kunde man inte gå för det var snorhalt! Har haft segelbåt ett par år, och kan säga att ljuvligare finns inte, dock inget som jag tycker passar småbarnsfamiljer.Själv hade jag en pubertetsdotter på 12-13 år och hon var inte heller kul att ha med, satt i kabyssen och surade mest hela tiden…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.