Fem en fredag v. 23: En vecka

Ännu en vecka som bara försvunnit, tack vare en helgdag. Förra veckan tog jag långhelg, men den här fredagen är det jobb för mig. Jag tycker det är skönt att få undan en del när det är lugnare då många är borta.

Den här veckans Fem en fredag har frågor inspirerade utifrån min vecka. Lite mer lätta kanske, jag märker ju hur ni ibland får klura på era svar vilket jag hoppas ni bara tycker är kul. :)

De som länkade förra veckan var: Klimakteriehäxan, Paula, Madeleine, BP, Monika, Anette, Hannele, Boklysten, Helen, Kina.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad är något du köpte i måndags?
 2. Vilket väder hade du i tisdags?
 3. Vad gjorde du på lill-lördag i onsdags?
 4. Hur firade du årets nationaldag igår torsdag?
 5. Vad blir det för fredagsmys?

Vad är något du köpte i måndags?
Min lunch, en sallad från salladsbaren på Coop. Jag har blivit väldigt dålig på att ta med mig matlåda, det har gått sådär att göra veckans lådor under helgen tyvärr.

Vilket väder hade du i tisdags?
Det var mulet på morgonen. Jag hade bestämt mig för att promenera en bit till jobbet men fick vända i dörren för att hämta ett paraply. Ute duggade det lätt. Trots det blev det en promenad, lätta sommardroppar är bara skönt.

Vad gjorde du på lill-lördag i onsdags?
Efter jobbet åkte vi till en studentmottagning för en av Magnus kusiner. Hurra! I år är det förresten 14 år sen jag själv tog studenten vilket känns riktigt längesen. Det var en fin mottagning med strålande väder, plockmat ute i trädgården och en Harry som lärt sig gå uppför trappor (inte neråt!) och därför bara ville gå upp och ner i husets alla trappor.

Hur firade du årets nationaldag igår torsdag?
Jag kan inte säga att jag direkt firar dagen. För det mesta är det bara en ledig dag. Vi hade tänkt göra en utflykt till något museum men då Magnus blev lite krasslig åkte Harry och jag in till söder för att hänga med min mamma och mormor. Som firande blev det därför jordgubbar och lite tårta till lunch.

Vad blir det för fredagsmys?
Som de flesta fredagar blir det nog något gott i soffan framför någon tv-serie när Harry somnat innan både Magnus och jag ligger i sängen vid 22 för att orka med en tidig lördagsmorgon. :) Efter en vecka med fullt ös på jobbet är jag alltid extra trött på fredagar.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Hoppas du får en toppendag, oavsett vad du gör!

You may also like

15 kommentarer

 1. Det var så längesen jag var in och läste hos dig ( och andra)Tiden har inte riktigt funnits för bloggläsning.
  Roliga fredagsfrågor denna gång. För det mesta liknar vårt fredagsmys erat, förutom att våra barn är uppe mkt längre och ibland hänger med oss i soffan framför en film.
  Ha en skön fredag!
  Nu ska jag svara på frågorna innan resten vaknar!

  1. Så är det ju ibland, tiden räcker inte till allt. Jag känner igen mig. :)
   Hoppas du haft en skön helg!

 2. Hej, jordgubbar är väl perfekt på nationaldagen. Och sill o färskpotatis. Hoppas ni får vila upp er lite i helgen.

 3. Vilken otroligt läcker bild du bjuder på!!! Du är verkligen en duktig fotograf!
  När jag såg ditt tema så var jag verkligen glad att jag hade en blogg och kunde minnas vad jag gjorde i veckan. Hade aldrig kommit ihåg annars;-)

  Å du, som pensionär lägger man sig inte klockan 22:00. Eller så är det bara jag och min man som gör det. För om jag tittar runt i bostadsområdet så är ljuset släckt i de flesta fönster…

  1. Tack!! har jag glömt skriva. :)
   Där ser man, här tycker jag det lyser i en hel del fönster sent, har jag lagt märke till ibland när jag vaknar på natten.

  1. Det är ju lugnt! :) förstår att det är mycket, hinner knappt med något själv just nu känns det som.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.