Fem en fredag v. 40: Känslostatus

Mitt jobb hade AW igår, det var min första AW sen jag vet inte hur lång tid sen det var. Jag gick inte först, men inte heller sist, men just därför är frågorna lite sena idag. Hann inte med att tidsinställa inlägget tidigare i veckan, det har varit fullt upp som vanligt.

De som länkade förra veckan var: tekniskt strul gör att jag i skrivande stund inte får fram allas länkar, det uppdateras under dagen!

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Hur mycket har du skrattat i veckan?
  2. När har du känt dig som sämst?
  3. Vad har fått dig att byta humör?
  4. Vilken dag fick dig att längta till helg?
  5. Vad skulle du ge för betyg på veckan?

Hur mycket har du skrattat i veckan?
Kanske inte mer än vanligt, men definitivt mycket i alla fall igår under AW:n. Blir lite annat att ses alla igen fysiskt samtidigt.

När har du känt dig som sämst?
När jag varit den där sura föräldern på morgonen när alla vill olika saker och klockan bara går. 

Vad har fått dig att byta humör?
Jag tog en springtur tidigare i veckan, för första gången på länge, och det gjorde så mycket. Det var så skönt och jag blev gladare i kroppen. Och jag hade lite träningsvärk i benen dagen efter.

Vilken dag fick dig att längta till helg?
Typ onsdag av ingen egentlig anledning annat än att jag varit trött och mitt i veckan känns så mitt i veckan, så att säga. 

Vad skulle du ge för betyg på veckan?
Det var ju faktiskt Kanelbullens dag i måndags, så vem bakade bullar i helgen? Det gjorde definitivt att veckan fick ett bra betyg när jag fick starta veckan med att äta bullar.

Hoppas du får en strålande fredag och hösthelg!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

4 kommentarer

  1. vädret är fullständigt strålande även idag, fredag. så var det hela dagen igår också om en bortser ifrån den dimmiga morgonen. kanelbullar blev det inga. förstår inte varför inte kardemummabullen har någon egen dag?

  2. Här har vi två saker gemensamt: 1. Jag saknar också AWs. De var så himla roliga att träffas efter jobbet, ta en öl och skvallra lite. Förstår att du saknat det under pandemin.

    2. Visst var det alltid onsdagar att man började tänka på helgen. Det gick per automatik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.