Fem en fredag v. 25: Långdraget

Glad midsommar! Idag är dessutom första dagen på min semester. Det känns lite konstigt, vanligtvis jobbar jag någon vecka in i juli. Nu blir det förhoppningsvis många soliga dagar med olika äventyr. Vad gör ni idag på midsommar? Hinner ni med frågorna? :)

De som länkade förra veckan var: Boklysten, Klimakteriehäxan, Madeleine, Susanne, Mrs Calloway, Susie, BP, Monika, Karoleen, Lillian, Bokdamen, Janerik, Gerd, Teskedsgumman, Hannele, Lena, Ejmis, Michaela, Debutsky, Birgit, Tant Augusta, Tony, Ingrid, Hanna, Robert, Evelina.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. När senast har du dragit på något?
  2. När senast hade du en riktigt skön sovmorgon?
  3. När drog du senast det största strået till stacken?
  4. Vilket samtalsämne suckar du oftast åt?
  5. Känns sommaren kort eller lång när midsommar nu är här? 

När senast har du dragit på något?
Våra fönster här hemma har fortfarande inte blivit putsade som sig bör på våren. Varje gång jag tänkt göra det har regnet hängt i luften och så, ja, blev det plötsligt sommar.

När senast hade du en riktigt skön sovmorgon?
Det var riktigt längesen, långt innan Clara föddes. Vi har inte sovit ifrån barnen under detta år och det är ju inte så att de har tagit en särskilt längre sovmorgon någon gång… :)

När drog du senast det största strået till stacken?
Jag såg till att få ihop en sommaravslutning på jobbet tidigare i veckan. Det blev en gissningslek digitalt vi hade kul med.

Vilket samtalsämne suckar du oftast åt?
Jag är inte den mest politiskt intresserade personen, och har därför ofta svårt för politiska diskussioner. Inte på grund av ointresse egentligen, men för att jag tycker det oftast kan bli för intensivt och seriöst.

Känns sommaren kort eller lång när midsommar nu är här? 
Det är bara att konstatera att våren gasat förbi i full fart och så är plötsligt sommaren här. Jag tycker midsommar är lite avstamp till sommaren som nu börjar, och därför känns sommaren i alla fall lite lång.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Ha nu en riktigt härlig midsommarhelg med förhoppningsvis mycket sol!

You may also like

6 kommentarer

  1. Glad midsommar till dig och ha nu en riktigt fin semester:)
    Här har vi rätt mycket gemensamt – fönsterputs till exempel och politik. Med tanke på att du säger at du är introvert ska du ha en eloge till att du ordnade ett digitalt gissningslek för dina arbetskamrater.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.