Fem en fredag v. 21: Gott och blandat

Hoppas du haft en bra Kristi himmel! De flesta av er har nog varit lediga igår likt mig, kanske åkt iväg någonstans över helgen. Jag jobbar idag så vi har däremot hållit oss i stan. Clara är dessutom inne på sjukdag nummer -jag har tappat räkningen-, om än bättre, så vi passar på med några extra vilodagar.

De som länkade förra veckan var: Monika, BP, Janerik, Hannele, Mrs Calloway, Anette, Susie, Bokdamen, Paula, Kina, Ejmis, Karoleen, Madeleine, Hanna, Violen, Klimakteriehäxan, Debutsky, Tant Augusta, Kenneth, Lotten, Gerd, Kristina, Susanne, Monika

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. När var du senast helt offline?
 2. Vad skulle du klä ut dig till vid en maskerad?
 3. Vilka två val behövde du senast välja mellan?
 4. Vad gjorde du senast i skogen?
 5. Vilken aktivitet gör du helst ensam?

När var du senast helt offline?
Tiden jag spenderade i spat på Yasuragi för ett par månader sen. Mobiler och allt annat kommunikationsmässigt tekniskt är inte tillåtet, så där var vi verkligen i nuet. Riktigt skönt.

Vad skulle du klä ut dig till vid en maskerad?
Jag har aldrig varit den som gillar det här med maskerader, av någon anledning. Om det inte fanns något särskilt tema skulle det bli något relativt enkelt jag inte behövde lägga allt för mycket energi och pengar på. Jag har en gammal Super girl-dräkt nedpackad nånstans, men den har nog krympt lite.

Vilka två val behövde du senast välja mellan?
Om det skulle bli korv eller köttbullar till barnens middag. Det blev köttbullar.

Vad gjorde du senast i skogen?
Grillade korv och njöt av vintersolen.

Vilken aktivitet gör du helst ensam?
Tar en löptur eller går på en promenad. Det är skönt att bara få tänka då. Att storstäda är också så mycket lättare helt ensam, och går fortare… :)

Hoppas du har en fortsatt fin helg!

Lägg till din länk här du också om du deltar i dagens frågor:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

You may also like

6 kommentarer

 1. Trist att sjukdagarna håller i sig. Hoppas ni kryar på er och att sommaren gör att bacillerna håller sig borta. Skönt med lite långledigt iaf.
  Offline- vet du, det är jag nog aldrig. Endast på flyget…
  Jag promenerar eller springer i skogen, framemot hösten plockar jag bär.
  Ha en skön fredag!

 2. Är heller inget fan av maskerader, och absolut inte när klädseln kostar en massa pengar.
  Att gå ensam i skogen har jag faktiskt aldrig gjort. Jag tycker om promenadsällskap om inte annat som navigationshjälp. Mitt lokalsinne är nämligen ingenting att hänga i julgranen;-)

 3. Önskar jag kunde åka till Yasuragi en gång, tror det är ”min grej”, fast att ”skogsbada” är heller inte fel! Ha en fin första sommarvecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.