Lördag igen

Glöm inte tvätten! var det sista M sa innan han lämnade hemmet idag, och mig i min ensamhet. Tydligen har jag gjort det någon gång, och hittat den som tur är kvar i tvättstugan någon vecka senare.. det var uppenbarligen inget jag saknade i alla fall. Men sen dess tittar jag ett extra varv runt mig.

Det är lördag, M hjälper till på ett bröllop och jag får lite egentid. Tror det blir hämtmat till middag för en gångs skull och sen film i massor hela kvällen (skräck!) – och så Eurovision! Att Timberlake är i stan och i Globen är inte dåligt.

Soffkväll passar bra medan det är grått och trist den här helgen efter några dagar med sol. Stor skillnad från i måndags när jag promenerade längs Götgatan vid nio på kvällen och det var ljummet, en riktig sommarkväll. Innan dess hade jag firat en av mina kompisar som fyllde 30 med middag och tårta på restaurang. Härligt att göra saker den här tiden, jag har kommit igång lite igen efter min zombie-period. Träning är även kul nu för tiden, så pass att jag gått flera gånger i veckan de senaste veckorna. Att komma ur min onda spiral är det bästa som hänt på länge.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.