En torsdag i början av maj

Och allt för längesen sen sist. Det är synd att den enda orsaken till att jag bloggar är för att jag prokrastinerar i detta nu. Om vi går igenom föregående protokoll (läs: inlägg) så klarade jag den där tentan med flying colors, fick nämligen VG. Hurra! Nu håller jag på med uppgift nummer två inom narration – jag ska analysera en roman eller spelfilm och valde Disturbia. Trots att det är kul så går det segt, jag har märkt att jag har jättesvårt med hur jag ska disponera uppgiften och därför fastnar jag. Istället för att bara skriva och först efteråt flytta om allt och få det att flyta. Men jag vill ha allt perfekt från början…

Annars så är det vår! Sol! Och det är jättesvårt att veta vad jag ska ha på mig. Som vanligt fram till slutet av maj alltså. Idag har jag provbakat en rulltårta som jag bland andra goda saker ska ha till avskedsfikat på jobbet. Om en vecka kommer jag att ha lämnat enhet nummer två jag arbetar på (inom samma organisation) och jobba heltid på den första enheten. Det är med blandade känslor jag lämnar stället efter fyra och ett halvt år, och det är det första riktiga jobbet jag slutar på. Jag är kvar i samma byggnad i alla fall så när saknaden är för stor kan jag ändå knalla ner och säga hej.

Nej men om man kanske kan få ihop några hundra ord till innan kvällen är slut?

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.