En dag i solen

Frisk luft, solsken, en hel del svanar. I lördags var jag ute hela dagen i solen, vilket var ett tag sen. Framför allt ljuset var länge sen, det härliga ljuset som jag knappt får se då det är mörkt på morgonen på väg till jobbet, och mörkt på eftermiddagen på vägen hem.

Jag älskar ju snö, men i smyg tycker jag det ska bli skönt med vår. Att få känna den krispiga morgonluften och endast behöva en tunn jacka. Få springa i solen medan den håller på att vakna.

swans

Kvällen avslutades med hockey. Min andra match. Jag är inte direkt ett fan av sporten, men ändå blir jag till mig av upphetsning på grund av alla närkamper, snygga mål, det ibland väldigt snabba tempot. Sen är det väldigt roligt att höra alla runt om kring en som i ena stunden nog aldrig varit så upprörda, för att i nästa vara hur glada som helst.

Nu sömn innan gym, jobb och så gör vi om allt det igen. Jag längtar till helgen.

– – –
A Saturday out in the sun. Spring and light couldn’t come fast enough, and I long for running outside when the sun is starting to rise. The evening ended with hockey, the sport where I find the fast pace, fighting and audience going from really upset to really happy in just seconds to be the most fun about the game.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.