Önska, önska, runt i ring

… Önska kostar ingenting. Och just därför kommer här några nyårsönskningar i stället för nyårslöften. Jag minns inte vem det var som ett år berättade det för mig, men jag tog till mig det och tyckte det var en fantastisk idé och sen dess satsar jag på hellre på önskningar än löften. Och jag har i alla fall känt att fler har blivit uppnådda än när jag tidigare har haft löften hängandes över mig som ”måste” bli gjorda. Det där med måsten. Mycket behöver jag få ta i min egen takt annars är det alldeles säkert att det inte kommer bli gjort.

Mer träning, mer resultat ♥ Fortsätta trivas på jobbet ♥ Få en större lägenhet ♥ Bli ännu bättre att stå upp för mig själv ♥ Läsa fler böcker ♥ Ta körkort ♥ Bli bättre på matlagning, bredda mina vyer ♥ Ha mer koll på ekonomin ♥ Göra fler saker som jag aldrig har gjort förr ♥ Springa milen under 52 minuter ♥ Förbli glad ♥ Älska villkorslöst ♥ Inte ta saker för givet ♥ Källsortera mer ♥ Visa mer av mig ♥ Vara mer nyfiken, lära mig mer om både mig, andra och kunskapsmässigt ♥

Vissa saker kan verka simpla, men är trots det svårast. Som att lägga en halvtimme innan läggdags på att läsa, alltid kommer något i vägen och så blir det för sent. Det är sånt jag måste sluta med, ursäkter och dra ut på saker, för att få plats med sånt som läsning.

– – –
Wishes for the new year, instead of resolutions. For me that has worked better without any pressure of having to keep promises. With wishes, it just kind of comes more automatic. More reading, better and expanded cooking, getting my drivers license, more gym time, and do more things I’ve never done, are among the things on the list.

You may also like

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.