Fem en fredag v.52: Nytt år

Det här är årets sista Fem en fredag. Jag vill tacka alla er som tagit er tid att svara på mina frågor sen jag började, särskilt er som tålmodigt varje fredag väntar på att frågorna ska komma. Jag älskar att läsa varenda svar! Jag har många gånger även fått kommentaren att det känns som man får lära känna mig mer efter mina svar, och jag tycker detsamma gällande er läsare, därför är det så kul med era svar oavsett om det är i er egen blogg eller som kommentar här.

Föga förvånande kommer här några nyårsfrågor.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag!

 1. Vad är något du önskar att du gjort i år?
 2. Vad vill du hinna med under de få dagar som är kvar på året?
 3. Hur har du tänkt fira in det nya året?
 4. Vad ser du fram emot med nästa år?
 5. Vad är en sak du tar med dig från 2018?

Vad är något du önskar att du gjort i år?
Det skulle vara att läsa mer. En annan ytlig sak är att rensa i min garderob. Det är något jag faktiskt sa när jag gick på föräldraledighet att jag skulle göra (jag skulle ju få så mycket dötid av att bara gå hemma…), men den står där fortfarande med alla kläder huller om buller.

Vad vill du hinna med under de få dagar som är kvar på året?
Jaa, jag kanske skulle ta tillfället i akt att ta mig an garderoben? Jag har inget annat att checka av.

Hur har du tänkt fira in det nya året?
Jag kommer allra troligast bara vara hemma med Magnus och Harry. Vi har sagt att vi ska ta det lugnt och inte göra någonting. Det är ju Harrys första nyår dessutom och vem vet hur han kommer reagera vid tolvslaget. :)

Från nyårsafton förra året.

Vad ser du fram emot med nästa år?
Att börja jobba och träffa alla kollegor igen. Få se hur Harry utvecklas mer och blir mindre bebis för var dag som går. Börja träna igen! Jag har saknat min morgonträning litegrann.

Vad är en sak du tar med dig från 2018?
Att försöka duger. Allt måste inte gå som jag tänkt och det är helt okej, huvudsaken är att jag mår bra.

Ta hand om dig nu denna sista fredag på året!

You may also like

16 kommentarer

  1. Jag går tillbaka den 18 februari, så det är inte så långt kvar ändå med tanke på hur fort det går. :)
   Ser fram emot att läsa, som vanligt. :D

 1. Jag tar det lugnt den här mörkaste tiden. Det är inte en massa som ska hinnas med innan nyår. Vi ska väl köpa något gott som vi kan laga till och firar här hemma i lugn och ro.

 2. Kul lista! Ska se om jag hinner svara sen. Skulle också behöva ta tag i garderoben men orken är inte riktigt med mig..

 3. De här inläggen är jätteroliga att läsa även om jag ännu inte haft tiden att svara på min blogg! Det jag önskar att jag hade gjort i år är att rensat ännu mer i garaget, har massa barngrejer där som jag borde sälja av. Mitt nyårsfirande blir lugnt, hemma med sambon. Dagarna som är kvar på året ska jag plugga, har en examinerande uppgift som ska vara inne senast 3/1🌸💕

 4. Nu hakar jag också på. Ditt trevliga tema påminner mycket om tidiga bloggårens Tjejsnack! Härligt initiativ, Gott Nytt År!

 5. Det här var en jättekul grej! Hittade hit via en annan blogg, jag gillar verkligen sådana här små listor. Så jag svarar såklart. (dock hann det bli lördag…) Gott Nytt År!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.