Lördagsbio

Det har känts som söndag hela helgen. En helg som för övrigt gick fort och inte blev helt som planerat men ändå bra. Efter att vi varit på Stockholm Furniture and Light Fair i lördags var planen att lämna Harry hos min mamma några timmar för att käka middag och gå på bio tillsammans med min vän Sofia och hennes kille. Två timmar innan vi ska ses blir mamma krasslig och kvarten som följde efter att ha pratat med henne var lite stressig. Skulle vi få ställa in? Det löste sig tack och lov genom att farmor tog Harry. Hurra!

Så vi kom iväg för middag på Hard Rock Café och såg sen The Mule med Clint Eastwood. Riktigt bra! Se den om du får chansen. Clintan må vara skröplig nu när han är närmare 90 år men kan fortfarande spela bra. Det blev en riktigt trevlig kväll.

Vi kom sen hem till svärmor där Harry klädd i pyjamas tittade på Melodifestivalen. Det var inte tal om att sova. Carro och Mattias var i stan så det var fullt hus hos svärmor som dessutom är hundvakt just nu – klart man vill vara uppe och busa då. Väl hemma däckade han däremot, och vi med kort därefter.

Idag har vi hängt i Fjärilshuset ute i Hagaparken. Kul! Mer om det kommer sen. Vad gör du idag?

You may also like

25 kommentarer

 1. Det låter som en riktigt bra helg!😊 Sån tur att det löste sig med farmor, så ni kunde gå ut och äta och gå på bio med din vän och hennes kille. Jag vill väldigt gärna se The Mule!😊 Clintan har alltid varit en favoritskådespelare för mig.

 2. Fjärilshuset är mysigt! Roligt för barn. Har inte hört om den filmen , kanske få läsa på lite om den!Idag har det inte hänt så mycket här faktiskt! Ska ha ett kvällsmöte bara :)

 3. Åh vi har med pratat om The mule, kul att du skrev att den var sevärd, tycker allt att det är rätt coolt att han håller fortfarande trots sin ålder.

 4. Så härligt! Den filmen får jag kolla in :) Jag vill gärna besöka fjärilshuset någon gång. Tack för påminnelsen! Kram

 5. Tur att det löste sig med Farmors hjälp. Låter som en härlig helg :) Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Haft en lite dålig dag. Du vet en sådan där då man inte riktigt vet varför man är nere och på dåligt humör :P

 6. Åååh vad kul att få komma iväg lite bara ni och din kompis med hennes kille. Underbart! Fördelen med att ha många vuxna runt sig är ju att det alltid finns barnvakt. Mysigt att han låg och kollade på mello, det ska börjas i tid. Kram <3

 7. Gud vad skönt att farmor kunde rycka in med så kort varsel. Det brukar My’s farmor också få göra och man blir ju så himla tacksam för det. Har hört massor om fjärilshuset men aldrig varit där, ska bli spännande att läsa om det senare, tittar in imorgon igen ❤️

 8. Vad härligt att det löste sig. Clintan har nog faktiskt aldrig gjort mig besviken, han är sådan att han spelar inte en karaktär, han ÄR karaktären, oavsett vad för karaktär det kan tänkas vara.

 9. Vilken tur att farmor kunde ställa upp när ni hade planerat med middag och bio. Fjärilshuset är så fint. Om det är lite folk är fjärilarna modiga och visar sig.

 10. Skönt att helgen har gått fort, då jag spenderade den på jobbet. Men nu är jag ledig en dag skönt nog.
  Clintan är en skådespelare som jag har lite svårt för.

 11. Jag och killen har tänkt gå på bio och funderade faktiskt på att se The Mule så då får vi nog ta och göra det då 😃

 12. Vad mysigt att få lite egen vuxen tid, det behövs ibland. Haha ja vem vill sova när man kan vara uppe och kolla på mello med farmor och farfar :)? Skönt att han somnade sen :)

 13. Tack för filmtipset! Jag visste inte att han gjort ännu en film. Jag gillar ”Clintan” :-)
  Trevligt med lite barnfri tid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.