Snart full cirkel

Det var den nionde igår och Harry blev 11 månader. Vilken grej att det nästan har gått runt ett år nu. Snöovädret i veckan påminde mig om när jag snart för ett år sen hade gått på föräldraledighet och var glad att jag slapp gå ut i kaoset. Om en vecka är det dags igen att ge mig ut och bara vänta på mer. För jo det brukar alltid komma något bakslag i mars.

Harry då, jo han lever loppan. Fyra nya tänder är på G och han har börjat krypa på riktigt än mot för tidigare när han föredrog att dra sig fram på mage. Han kan inte stå själv även om han försöker, men gå längs möblerna är han nu expert på. Han är glad som bara den och föredrar att bara sova en gång på dagen för att kunna somna bra på kvällen. Han älskar fortfarande skärmar och det senaste är alla knappar på disk- och tvättmaskinen. Att titta på alla bilar genom fönsterrutan i köket är också ett stort intresse. Nåde den som tar bort honom därifrån, eller från något av det han gillar överhuvudtaget. Krokodiltårarna sprutar.

11-månadersdagen firades bland annat på Stockholmsmässan där det har varit Stockholm Furniture och Light fair. Magnus morbror ställde ut med sitt jobb så då tog vi självklart en promenad dit och hejade eftersom vi bor så nära. Det var kul att titta på allt i möbelväg som fanns, vilka grejer man kan designa! Fanns mycket där jag skulle kunna tänka mig att ha hemma, men det skulle nog plånboken vägra.

You may also like

11 kommentarer

 1. Snart dags för dig att börja jobba igen och för Harry att fylla år. Båda delarna borde firas såklart, för jag antar och hoppas att du ser framemot att återigen har lite ”vuxensnack”, trots eventuellt skitväder;-)
  Harry verkar vara en riktig solstråle med egen vilja – bra där!
  Stockholm Furniture och Light Fair för att inte glömma Design Week var en absolut favo här hos mig. Gick alltid dit på branschdagarna, då slapp man kreti och pleti samt barnfamiljerna – skojar bara;-)

  1. Ja det där vuxensnacket har jag saknat. Och att äta lunch utan att behöva skyffla in allt i munnen. ;)
   Egen vilja har han definitivt. Tror det är hans chilenska temperament efter sin pappa som skiner igenom då och då. :)

 2. Så skönt att tänderna kommer nu på Harry. Loui fick sina tänder mär han började på förskolan 🙈 tiden går verkligen fort, tänk att din Harry snar är 1 år

 3. Tiden går så himla fort! Alltid lika ”spännande” med upptäcktsåldern, hehe. Den där mässan låter som någonting för mig, bor för långt bort för allt sånt :(

 4. De blir ju stora påtok för fort, min lille är ju strax över året och tyckte det var nyss han kom. Ja att gå längs möbler är ju så kul, Logan han gillar att stå mitt på golvet men vågar inte ta egna steg

 5. Åh vad roligt att få följa Harrys utveckling lite grann! Kan tänka mig att det är roligt och spännande att gå kika ut genom fönstret och följa alla bilar =) Hehe.

 6. Tänk att titta på saker genom ett barns ögon. Vad mycket man kan upptäcka och se om man bara tog sig tiden till det. Ett år snart alltså. Det går så fort.

 7. Ett år går så fort, framförallt när man får barn. Lät som ni hade en härlig dag igår. kul och kolla på möbler och facineras över vad som kan designas och drömma lite. För ja som du säger så vill kanske inte plånboken samma som en själv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.