Tillbaka till rutiner

Så var det måndag och Magnus första dag tillbaka på jobbet efter semestern. Jag märkte knappt när han gick tidigt i morse/natt, men desto mer när jag vaknade såklart och det var tomt bredvid mig. Harry vaknade någon gång innan 7 och efter en stund lyfte jag över honom till mig så vi kunde mysa tillsammans. Det känns så längesen som det bara var vi två på morgnarna.

Vi klev sen upp vid halv 8 så Harry fick leka lite i sitt gym innan frukost. Han ligger mest på mage nu för tiden men visar ingen direkt vilja att vända på sig. På rygg däremot gör han allt för att försöka vända sig och ser mest ut som en blek ostbåge så som han sträcker sig. Idag ska vi till BVC där vi inte varit sen slutet på maj då vi haft uppehåll för sommaren. Ska bli så kul att träffa vår sköterska igen, hon var borta sist vi var där och Harry fick sitt 3-månadersvaccin vilket betyder att hon inte träffat honom på drygt tre månader. Han är ju som en annan person om man jämför med då vad gäller storlek, vokabulär och medvetenhet.

Det är dags för 5-månadersvaccinet idag, förra gången fick han inga direkta biverkningar så vi hoppas på lika resultat nu förstås.

Regnet kom förresten igår. Äntligen en riktig skur och inte bara några fjuttiga droppar. Vi gick ut för en promenad, och springtur för Magnus när det kom. Och det var så skönt! Eftersom det fortfarande var varmt torkade vi dessutom på vägen hem.

Hoppas du får en fin start på veckan! Vad gör du idag?

/ / / /

Woke up alone this morning as Magnus started working again after his vacation. Harry and I cuddled in bed before getting the day started. It’s time for his 5 months shots today! He’s getting so big.

The rain finally decided to show up yesterday as we were out for a walk. I loved every minute of it.

Have a great start of the week!

You may also like

29 kommentarer

  1. Åh, hej :D Samma här, tog ett tag innan jag själv förstod och sen faktiskt var öppen med det. Försöker nu sprida att det är något positivt. :)

 1. Jag är nog också en introvert person. För oss smygstartar rutinerna igen då barnen börjar sina träningar idag igen. Ha en bra start på veckan.

 2. Det händer verkligen väldigt mycket på kort tid när de är så små. Spännande för någon som inte träffat dem på länge att se hur de växer. Hoppas att det går bra med vaccinet.

 3. Vilken härlig ålder, det händer så mycket de där månaderna. Själv har jag precis börjat jobba mer seriöst känns superskönt – ännu mer då värmet släppte sitt grepp
  Ha en fin vecka !

 4. Hoppas det gick bra på BVC och att han inte fick någon reaktion efteråt, det kan ju vara lite jobbigt.
  Själv gick jag av mitt jobb i morse så nu ska jag jobba lite mer med träningen samt sjukgymnastiken samt förbereda för resan till Ullared i helgen då jag och tjejerna ska åka och shoppa loss :)

 5. Hoppas han klarar sig från biverkningar utav vaccinet även denna gång, min tös har fått feber efter varje spruta men det har oftast lagt sig efter ett dygn. Tycker det är så jobbigt själv bara att se och höra sitt barn bli så ledsen när de får sprutan, vid första tillfället grät till och med jag :P Men sprutorna gör ju gott i längden för de små ;)

 6. Snacka utveckling under de månaderna. Inte jämförbart, men … okej lite jämförbart: har en valp som är 3,5 månad. FATTAR inte hur han växer och utvalsa alltså!

 7. Ja, går ju så fantastiskt fort med de små. Räcker med att man inte ses på en vecka (som med syskonbarnen) så har det hänt massor! 😃 Hoppas det går bra med vaccinationen nu också 👍

 8. Skönt att komma tillbaka till de vanliga rutinerna.
  Aldrig kul med spruta & hoppas att han klarar sig från alla biverkningarna.

 9. Här är det också slut på semestern. Sambon tillbaka till jobbet, och stora sonen tillbaka till förskolan. Ganska skönt att återgå till vardagen faktiskt 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.