En sån natt

Jag blandar ihop dagarna och det är redan torsdag. Har tänkt höra av mig till folk ända sen i helgen men ”jag ska bara” kommer upp i huvudet och plötsligt har ytterligare en dag gått.  

Var spontan igår och hälsade på jobbet. Mamma och jag var i stan för att titta på höstkläder till Harry, för plötsligt kommer temperaturen sjunka och han sitter där med en enda tröja i garderoben. Och så hade jag bonuscheckar jag inte kunde använda online. Passade då på när vi ändå var i stan. Jag saknar gemenskapen på jobbet, alla fina kollegor. Men snart har ytterligare ett halvår gått och jag ska tillbaka dit. I somras fick jag frågan vad jag gör på jobbet när jag inte är ledig och det tog ett tag innan jag ens kom på ett svar. Då har jag kopplat bort jobbet, va?

Fina saker som alltid på Newbie.
Fint med luftballonger.

Vi kom hem med en del nytt till Harrys garderob. Han har 68 men köpte 74 för att gardera inför hösten. Helt sjukt, han hade ju storlek 50 nyss?

Det blev sen en gnällig eftermiddag för Harry. Och varm. Tog tempen som visade premiär för feber. Gissar vi i alla fall. Han ville inte alls sova heller trots trötthet och gnällde ynkligt i famnen. Det var riktigt skönt när han till slut efter mat somnade. Inte lika skönt när han vaknade igen vid 01 och inte ville somna om förrän vid 04. Puh. Efter att ha försökt få honom att somna om i sängen gick vi upp. Jag satt i soffan, drack vatten och åt toblerone (var plötsligt hungrig mitt i natten) medan Harry var jätteglad i sin babysitter. Sen fick jag honom äntligen att somna i famnen.

Vi har ju haft det så bra med hans sömn, har inte haft en vaken natt sen han var fem veckor, så egentligen gjorde det inget. Han var som vanligt igen imorse även om han vaknade vid 7 som alltid. Min mamma tror att det är tänder på G nu. Förhoppningsvis blir det inte en allt för gnällig dag även om han inte sovit så mycket. Däremot blir det nog bara massa mys i soffan.

Hoppas du får en bra torsdag!

You may also like

35 kommentarer

 1. så fina kläder ! ja temperaturen bara sjönk på en natt. men jag tycker det är så skönt ! Nu kan man äntligen andas som vanligt ,:D

 2. Det är inte lätt när dom så små och inte kan berätta vad dom vill, kan ju vara tänder brukar ju inte vara direkt mysigt för dom när de kommer..

 3. Hoppas nätterna blir bättre framöver, men det kan ju vara så som du skriver att det är tänderna som är på G, då kan det bli lite gnälligt. Så fina kläder du handlat! Hoppas ni får en fin dag :)

 4. Min flicka jag också växt något enormt över sommaren..har nästan inga byxor som passar osv 🤦‍♀️
  Vill helst av allt till ullared men det kommer troligen inte bli av tyvärr /Jenny

 5. Åh vilka fina kläder! Något jag längtar tills jag får barn, är att få köpa alla gulliga barnkläder, finns ju så otroligt mysiga plagg och söta!

 6. Ja det kan ju bero på flera saker men bissingarna brukar ju vara lite ömmande när de ska träna igenom. Vi hade någon bedöningssalva som heteMuli Mom, det hjälpte tror jag. Samt vi gav alvedon när det verkade vara för jobbigt

 7. De växer alltid för fort så stoppa tiden typ. Här köper vi alltid 2-3 storlekar för stora. Newbie älskar ja med tjejkläderna :)

 8. Jag blandar nog inte dagar men kan inte minnas och hålla isär flera tider. Vimsig är vad jag varit idag. Kommer för tidigt eller för sent har varit grejen idag.

 9. Va mysigt med smått …..Om jag får vara helt ärlig så längtar jag efter en liten till och dina bilder gjorde inte längtan värre :)
  När mina grabbar var små tyckte jag att det var svårt att hitta fina pojkkläder, det vara bara rosa kläder överallt eller så var det bara bilar. Har det blivit bättre nu?

  1. Det är ju verkligen mysigt så jag förstår dig :)
   Jag tycker nog att det har blivit bättre! Mycket stilrent i bredare färgskala och mycket som är utan tryck. Tycker de stora kedjorna har bättrat sig om jag jämför med det lilla jag tidigare har uppfattat hur det har varit. I alla fall på bebissidan, har inte någon koll på de större barnens kläder. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.