Mitt i lugnet en tisdag

God morgon! Här har dagen börjat tidigt, som vanligt. Harry vaknade efter mig så jag passade på att gå upp medan han sov. Vanligtvis brukar jag ligga kvar tills han vaknar och så myser vi en stund, men jag var piggare än vanligt. Så jag gick upp för att fixa i ordning lite i köket och koka te. Att få dricka te igen är något jag längtat efter i värmeböljan. Hösten är mer än välkommen nu!

Något av det bästa vi köpt på sistone är vår babyvakt. Det är skönt att kunna ha Harry sovandes i ett annat rum, som nu på morgonen, och ändå ha full koll. Just den här är från Motorola och köpt på Jollyroom. Det jag visste medan vi letade var att jag ville ha skärm så vi faktiskt kunde se vad som hände i rummet. Den är lätt att ha att göra med så hittills är vi väldigt nöjda.

Som alla våra andra dagar hemma har vi inte mycket att göra idag. Harry har precis fått sin frukost och kör ett gympass. De kommer för att rensa ventilationen någon gång under dagen så vi får väl se om vi är hemma eller på vår dagliga promenad.

Tänkte även försöka styra upp bloggandet. Vill försöka publicera ett inlägg på temat att vara introvert i alla fall en gång i veckan, men hittills har tiden helt enkelt inte funnits. Någon introvert (och andra med för den delen) där ute med önskemål eller tips på ämnen att få veta mer om? Populärt är såklart hur man vet om man är introvert, något jag redan skrivit om, men kanske behövs en uppdatering.

Har du några roligare planer idag?

You may also like

34 kommentarer

 1. Här händer det inte allt för mycket ska städa och rensa i skåpen tänkte jag. Sen kommer mina små hem i 2 dagar så det blir full rulle här hemma nu :)

 2. Jag gjorde min första kopp te på länge idag! Det var verkligen så gott. Jag är höstmänniska och har längtat efter det ;)

 3. Kul med en babyvakt, det hade varit grejer det för 20 -26 år sen hihi.
  Jag ska jobba så det blir en lugn kväll för mig, titta på tv och bara vara tillgänglig typ :)

 4. Har hört mycket bra om dendär babyvakt, bl.a helen torsgården tyckte den var toppen! Kul att du också gillar den, kan förstå att det är lite mera befriande! :)

 5. Den där babyvakten har vi också kikat på, fungerar den bra? :) Jag har också börjat med te igen, brukar vanligtvis dricka kaffe men nu när de börjar bli svalare så blir jag mer sugen på te :)

  1. Ja det tycker jag! Bra bild och ljud även om vi inte har den direkt vid sängen. Den har också behagliga sånger den kan spela, dock har vi inte använt den funktionen så mycket.

 6. smart med babywatch och jag tänker inte bara till att kolla baby. det finns massor av annat man gärna vill ha koll på. Kram ingela

 7. Underbar mekanik som kommit nu på modern tid! Välbehövligt, speciellt om man inte sover i samma rum eller rummet bredvid sitt barn :)
  Dricker för tillfället te – något jag också saknat men ändå druckit under sommaren så som kaffe hehe :D

 8. Känner precis samma sak angående att dricka te. Sedan det blev lite svalare har jag druckit minst en kopp varenda kväll. Så mysigt :)

 9. Visst är det toppen med en sådan babyvakt? Vi har en liknande och det är nog det bästa köpet jag har gjort. Känns så bra att kunna ha full koll fasten man Inte är i samma rum 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.