33 varv runt solen

Det är något visst med att fylla år på en fredag. Då finns en hel helg att fira på! Födelsedagen började på jobbet. Lite dubbelfirande blev det ändå, en vecka tillbaka på jobbet och så att jag blir 33 år. Det känns märkligt. Inte trodde jag för 10 år sen att jag idag skulle vara gift och ha barn.

Vi gick ut och käkade på lunchen, på The Fishery, inte för att jag fyllde år utan för att vi ser till att göra det en gång i månaden. Kul grej att göra tillsammans. Jag som inte är så förtjust i fisk älskade den burgare jag tog. Verkligen att rekommendera om du bor här i Stockholm eller är på besök någon gång. Medgrundare till stället är Malin Söderström, första kvinna att vara medlem i kocklandslaget. Ingen dålig grej.

Väl hemma blev det provsmakning av min tårta. Den blev riktigt god om jag får säga det själv. Jag brukar vanligtvis vara lat och köpa färdiga tårtbottnar men gjorda egen denna gång och den blev suverän.

Kvällen blev sen som jag önskat mig – lugnt soffhäng med lite gott och något bra att titta på. Veckan har ändå gått bra på jobbet så jag kände mig inte helt slut vilket var skönt. Idag och imorgon är Magnus uppe i Luleå och agerar flytthjälp, så Harry och jag kommer fira min födelsedag med min mamma och mormor.

Hur har din helg börjat?

You may also like

27 kommentarer

 1. Stort stort stort grattis härifrån! Och vilken läcker tårta! Gillar att den är så stilren! Hade gärna kommit över och snott en bit, eller två, eller tre. För fyra år sedan hade jag inte kunnat tro att jag skulle sitta här med en treåring och en till påväg, inte ens 23 år gammal. Sjukt vilka fina vändningar livet kan ta! ❤️

  1. Tack :D haha ja det finns faktiskt över så kom du. ;) Ja eller hur, så fantastiskt att tänka på hur det kan bli. :D

 2. Ååh måste kika upp stället, kanske blir en lunch där nästa vecka. Grattis i efterskott. Du verkade ha en underbar födelsedag. Mysigt med en mysdag med mamma, mormor och Harry. Kram <3

 3. Den där fiskburgaren såg ut som fisken brukar göra när man köper fish ’n chips i England. Helt i min smak – knaprigt och gott. Har hört talas om The Fishery och vet var stället ligger. Så nu är det uppskrivet på listan :-)
  Tårtan var jag ju redan förälskad i igår så…

 4. Vilken fin födelsedag du fick! Maten låter verkligen god och kul att tårtan blev så lyckad. Jag har jobbat hela dagen och jag ska fortsätta på det temat imorgon.

 5. Det är jättebra att komma ut med familjen och äta oavsett om det är födelsedagar el det skapar gemenskap💕 och grattis btw 💕

 6. Tycker burgaren ser riktigt god ut och det är trevligt att gå ut och äta, vad roligt att tårtan blev lyckad och smakade gott :)

 7. Grattis till dig. Malin Söderström brukar stå för julbordet på en av Strömmas båtar som åker julbordskryssning ut i Skärgården. De har jag åkt och smakat på hennes mat. Fisk är ofta så gott att äta ute

 8. Ser gott ut! Både tårtan och fiskburgaren. Var ligger det där stället? Jag älskar fisk.
  Önskar dig en bra vecka på jobbet. Själv är jag glad att helgen är över och hoppas tiden går sakta till nästa helg. Då blir det nummer 5 av mina bokade helger och jag börjar se ljuset i tunneln. Inte för att det spelar någon roll att just jobba helger, men 5 på raken börjar kännas för mycket…

  1. Det ligger vid Brunkebergstorg. Definitivt värt ett besök. :) Tack! Dagarna bara rusar förbi. Är nummer 5 sista jobbhelgen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.