Energisk förväntan

Det är förvånansvärt hur mycket energi jag hade igår efter en tidig morgon och natt med mindre sömn. Kanske för att jag faktiskt får dagsljus genom att gå ut på promenader? Det var vad Harry och jag gjorde mitt på dagen för att hämta ett par julklappar. Det är för övrigt knappt så man kommer in hos ombuden dessa dagar med alla paket som svämmar över. Har lekt inte nudda pakethögarna med vagnen några gånger nu. Bra övning eftersom Magnus tycker jag inte kan köra vagn. Så går det när man inte har körkort.. 🤓

Hur som haver slängde jag in en tvätt när vi väl var hemma igen och ställde mig sen och gjorde egen puré till Harry. Jag har äntligen fått hem återanvändbara klämmispåsar som jag köpt. Insåg för ett tag sen att det blir lite billigare i längden än att hålla på och köpa färdiga.

Banan och mango mixades…
… och så ner i klämmispåse…
… vilket resulterade i fyra klämmisar.

Att jag sen faktiskt ställde mig och gjorde purén är ett mirakel. Eller nej, miraklet är om jag någonsin kommer göra det igen. Tanken är god und so weiter men det gäller att ta sig tiden. Men har jag nu köpt påsar så får jag väl göra det.

Idag är det fixartorsdag, vilket jag tror jag hade för inte så längesen. Golven ska göras rena, tvätt ska tvättas och det kommer bli lite julbak. Sen blir det en helg med julmys! Tror det är därifrån energin egentligen kommer, all förväntan som finns i mig just nu. Hoppas du får en fantastisk dag!

You may also like

31 kommentarer

 1. Var har du hittat dom klämmisarna? Gud så smart, det måste jag säga till Cornelia. Eller fixar mormor till Elise =)
  KRAM

  1. Från Twistshake! Finns även andra märken som gör, men tyckte de hade så fina mönster. :) Klart Elise ska ha. :) Kram!

 2. Det ser så gott ut med pure. Haha! Alltid tyckt det =) Festliga påsar också, tror Harry kommer gilla dessa =) Ja, att hålla kvar med någonting som är bra och billigt kan vara svårt ibland men jag hoppas du lyckas, för är ju inte roligt om de fina påsarna bara blir liggandes nu =)

 3. Önskar det fanns sånna klämmispåsar när mina var små. Det är det perfekta snackset och mutan när de är otåliga i affären eller liknande :)
  Men jag är som dig… har värsta ambitionen att göra eget, köper allt som behövs, gör det en gång och är sjukt peppad, sen blir det inte mer än så… haha!!!

  Hoppas du får en fin dag,

  kramkram

 4. Återanvändbara påsar ju perfekt. Fanns inte klämmisar då mina barn var små, men ser barnbarnen använda det. Perfekt att ta med sig ut

 5. Det är supersmart med återanvändbara klämpåsar och hemlagat blir ju oftast godast! Visst är det härligt att komma ut på promenad mitt på dagen och få lite ljus!🌸💕

 6. Som där påsarna kom när jag slutade och köpa klämmisar till sonen. Dom är så smarta. Jag tycker att jag oftast är piggare när jag har sovit mindre 🙈😂

 7. Vad härligt att du har så mycket energi. Vad bra med de där klämmispåsarna. Visste inte att man kunde göra egna. :-) Men det kanske inte fanns när mina barn var små. :-)

 8. Man får energi av både dagsljus och förväntan, så du är nog dubbelt laddad nu! :D Det var inte dåligt att göra egen puré och få ner i små söta påsar! Det var nästan så att jag själv blev sugen. Men inte på att göra puré utan att äta den! :D

 9. Nej vilka häftiga påsar, var kommer de ifrån? :)

  Svar: Pappa körde plogbil när vi var små, så det var ofta att vi åkte med. Vi hade inte med julklapparna men vi spenderade större delen av julafton iaf ett av åren med att åka runt och ploga alla vägarna :)

 10. Men lite roligt att ta sig tiden att göra egna. Har ett önsketänkande att jag ska laga mat åt mina bebisar, men mest bara för bebismat brukar vara rätt dyr för nästan ingenting. Galet. Kram <3

 11. Så smart att du har hittat påsar som går att återanvända det är både bra för naturen och billigt för dig, du ska nog se att du blir bättre med att köra vagn. Men tror du kan köra vagn ändå redan :)

 12. Ser supergott ut med pure, tror Harry blev överförtjust, det skulle jag med ha blivit ❤
  Solljus gör mycket för kropp och själ ❤

 13. Vad smart med återanvändbara klämmisar, jag kan tänka mig att det blir en hel del med onödigt plast om man har ett barn som är förtjusta i sådana annars 👍 Vårt postombud har också tvärfullt, var där i förrgår och skulle hämta paket, kom vid fyra, vände och åkte hem så smockat med folk det var, hämtade ut det igår förmiddags istället 😅

 14. Ja, dagsljus gör OTROLIGT mycket för energin! Har noterat precis samma sak den senaste tiden då jag har fått alldeles för lite dagsljus. Idag när jag valde att gå till gymmet innan det blev mörkt upplevde jag en helt annan energi bara på den korta stunden :)

 15. Att ha fixar dagar skulle vara nått för mig, annars så skjuter jag bara upp det. För att vissa saker som tex dammsuga och torka golv tycker jag är så tråkigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.