En vanlig dag

Igår hade Harry och jag en av våra dagar där vi inte gjorde något särskilt. Det blir som det blir liksom vilket jag tycker är skönt, även om jag har så mycket jag egentligen kan och borde göra. 

Efter att ha vaknat några gånger under natten för att Harry vaknade till, började morgonen till slut strax innan 8 när samme lille man petade mig i ansiktet. Någon gång tidigt på morgonen tog jag över honom till sängen för att han skulle somna om. Och så är det ju så mysigt att få ligga bredvid honom. Och skönare än att flera gånger behöva gå naken på det kalla golvet in till hans rum för att ge honom nappen och hoppas han somnar om.

Efter frukost satt vi en stund i soffan medan jag skrev blogginlägg. Harry hjälpte också till, som det datorgeni han är för att vara 8 månader.

Vi kom ut efter lunch någon gång för att handla och så Harry kunde sova. När han vaknar sådär sent vill han oftast inte sova igen på förmiddagen. När han äntligen somnat gick vi vidare på en längre promenad. 

Åh så avis jag alltid är på honom liggandes i vagnen nerbäddad. Särskilt nu när det är kallt. Det har krupit ner till 3-4 grader om dagarna. Brr. Tänk att man glömmer kyla så lätt. Jag som har tyckt 8 grader känts kallt. Det har även blivit kallare inomhus så det är dubbla strumpor som gäller framöver tillsammans med varma myskläder. Inget mig emot!

Sen blev det min citronpasta till middag. Enkelt, snabbt och gott. Nu när Harry börjat få riktig mat till middag sitter vi ner vid köksbordet och äter. Magnus och jag sitter annars oftast framför tv:n och tittar på något samtidigt. En mindre bra vana kanske. Men vi kan väl inte vara de enda som gör det?

Tänk att det är onsdag redan. Jag har egentligen inga planer förrän på fredag då jag ska till jobbet för att prata med chefen och luncha med alla kollegor. Det ser jag fram emot! Vad har du i kalendern idag?

You may also like

32 kommentarer

 1. Hehe vilket morgonmys =D, jag minns hur det är och kan så vara nu med, dock sover hon ju i sin säng nu men hon kommer in och petar en i ansiktet på morgonen, fniss. Skönt att ni fick sova till åtta då ef natts bök

 2. Låter som en mysig dag! Tyvärr sitter vi också framför tv’n, fattar inte varför egentligen..

 3. Vilken söt liten blogghjälpare :D Är också så sjukt avis på alla bebisar som ligger nerbäddade i sin vagn och blir skjutsad överallt!

 4. Sån mysig dag det låter som ibland är det skönt att bara ta det lugnt, citronpasta låter riktigt gott, har aldrig testat det men ska absolut göra det nu :)

 5. Jag blir också lite avis på småttingarna som är inbäddade i sina vagnar när det är kallt ute 😂 låter gott med citronpasta!!🌸💕

 6. Så mysig dag 😍 jag saknar verkligen att vara mammaledig och bara ta dagen som den kommer. Citronpasta lät gott :) Kul att träffa kollegorna och luncha ihop med dom på fredag :)

 7. Citronpasta? Dagen har faktiskt varit vikt pt återhämtning. Det är mycket som händer i livet som måste bearbetas så att man kan ta nya, friska tag.

 8. så skön dag. jag blir också avis på de där små som kan ligga o mysa i varm vagn. Tänker va skönt det är att va liten och oförstörd av alla måsten o åtaganden man har. Nä jag hade gärna varit liten och blivit runtskjutsad i en vagn för en dag eller 2

 9. Åh citronpasta lät ju super gott :D ! Älskar citron ! :D så härligt med en liten promenad ! Haha jag har också tänkt den tanken att man bara vill krypa ner i vagnen :D

 10. Det låter som en riktigt behaglig dag!😊 Harry kanske kan gästblogga hos dig och berätta lite om era dagar han också!😆
  Jag kan också bli avis på hur mysigt och gosigt det ser ut att ligga nerbäddad i en vagn. Lägger man sen till att det smågungar också så kan det knappast bli skönare!😆 Citronpasta har jag aldrig ätit så det kan du kanske skriva några ord om hur man gör?😊

 11. Ja det är så kallt utomhus nu brr och inomhus också så nu är det att ligga under en fleece filt som gäller. Skönt att han somnade och nej ni är nog inte den ända med den vanan. Hoppas maten var god :)

 12. Håller med dig. Lite för kallt för min smak. Ska det vara så kallt vill jag ha snö 😊 Citronpasta? Låter riktigt spännande och gott! Recept? 😊

 13. Så perfekt att du har en liten bloggkompis som gärna hjälper dig med inläggen emellanåt :D
  Ni är verkligen inte ensamma om att äta framför tv:n .. Jag började göra det för ett tag sen i vår nya lägenhet och nu vill jag göra det vid nästan alla måltider. Tycker det är mysigt att samtidigt kolla på en film eller sådär, tycker det är så tråkigt att sitta vid matbordet..

 14. Vi har inget köksbord så vi äter alltid i soffan, Jag tycker det är rätt skönt! Åååh det är så mysigt att sova med en liten 😍

 15. Så underbart att bara kunna ta dagen som den kommer ibland. Det tänkte jag göra på fredag när jag har lite ledigt :) Citronpasta låter spännande. Har du recept att dela med dig av på det?

 16. Men såklart är han ett geni! Du, jag tänkte på det. Ska jag inte ta och köra dig en runda i en vagn? Jag ställer upp =) KRAM

 17. Haha, sådär brukar jag också tänka om bebisar som ligger i vagn! Sååååå skönt och mysigt det måste vara att ligga nedbäddad där och inte behöva ta ett steg själv! Supermysigt ju :D

 18. Det börjar bli riktigt kallt nu. Plockar på sig för fullt. Du är inte alls ensam om att äta framför tvn. Vi är likadana

 19. Jag äter oftast framför datorn. Det är klart att det är trevligt om man pratar med varann när man äter, men jag bor ju med två katter och de brukar inte vara så pratsugna just när jag äter. Möjligen vill de också äta.

  Den här dagen har huvudsakligen varit en resdag hem från Borås. Men lite annat har j också hunnit. Nu ska jag sova oc när jag vaknar har du förhoppningsvis lagt upp en ny 5 en fredag.

   1. Nej, ingen av dem är speciellt intresserad av människomat. Det är nog bara räkor som får dem att tigga. Men de äter gärna sin egen mat när jag äter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.