Bloggåret 2019

Jag hade en nyårsönskning* förra året om att fortsätta jobba på bloggen. Från att ha varit lite av och till med skrivandet ville jag komma igång mer, och särskilt med att nischa in mig mer på livet som introvert. Jag kom absolut igång, men är inte i närheten av vad jag vill.

En anledning till att jag skrivit mer andra halvan av det här året beror på den supportgrupp för bloggar jag gick med i på Facebook och som jag numera är admin i. En fantastisk grupp med fina människor och bloggar jag annars aldrig hade hittat. Det har gjort att min motivation för bloggen ökat rejält. En sporre jag verkligen behövde, och som lyft min blogg. Nu inför det nya året ställde vi frågan till alla om vad de har för mål och nyårslöften vad gäller sin blogg.

Alltid med en kompis när jag skriver.

Under 2019 hoppas jag såklart skriva mer om introversion. Hittills har den största boven till att jag inte skrivit så mycket som jag velat varit tidsbrist. Det lär inte bli bättre under 2019, men med planering och fokus ska det nog gå. Jag funderar på att starta företag för att verkligen ta det till en ny nivå, och med det erbjuda ett antal tjänster. Jag har i många år haft webbdesign och grafisk design som intresse och har därför haft en tanke om att kunna erbjuda hjälp inom detta. Något jag faktiskt tidigare gjort, i ett annat bloggliv. Har man ett intresse ska man också hålla det vid liv, eller hur? Eftersom jag har ett ”riktigt” jobb kommer jag inte kunna syssla med det på heltid, men när jag har tid och vill så absolut.

Har du något du vill se mera av här?
Hur gör du själv för att planera ditt eventuella bloggande?

*Jag kör varje år på nyårsönskningar för att minska pressen som jag tycker löften ger. Alla mina nyårsönskningar inför 2019 kommer till nyår i ett separat inlägg.

You may also like

27 kommentarer

 1. Så fantastiskt att vi har hittat varandra och likasinnade. Helt underbart. Det ska bli roligt att följa med dig vidare framåt Kram

 2. Tycker det var en väldigt rolig fråga ni ställde i gruppen! Den fick mig att tänka till och kommer lägga ut ett inlägg om det imorgon! Så tack admin för inspirationen :D
  Jag skulle vilja läsa och ser mer av ditt grafiska intresse, skulle vara så himla inspirerande att få se! Tycker även att Harry kan få gästblogga haha! han är så söt så kan inte få nog!
  Du kanske redan har skrivit om detta, men hur var det att vara introvert i skolan genom alla år? Fanns det något de hade kunnat göra bättre och som skolor borde göra/tänka på att folk på riktigt kan må dåligt av vissa saker man måste göra osv. Tycker det är så intressant att läsa om mående under skoltiderna.

  1. Vad kul, ser fram emot att läsa dina mål!
   Tack för dina tips, nu har jag ju en hel hög av inlägg att knåpa ihop! Ett gästinlägg från Harry ska nog inte vara så svårt, haha :D

 3. Oh vad kul om du startade ett företag där du kunde hjälpa folkj med webbdesin, kan tänka mig att det är många som skulle vilja ha hjälp med det. Dessutom är det ju roligt med webbdesign

 4. Jag älskar ditt upplägg och sättet du formulerar dig i dina inlägg, men jag läser jätte gärna mer om dina opopulära tankar och åsikter om du förstår vad jag menar :)

 5. Bra med önskningar istället för löften. Det blir mindre press med det. Denna grupp är trevlig att posta i, alltid god stämning och bra kommentarer 😃👍 Jag tror man sällan förlorar på att bjuda på sig själv med glimten i ögat. Det är kul att blogga!

 6. Jag håller med dig kring bloggsupporten. En fantastisk grupp där allt faktiskt fungerar så himla bra trots att vi är så många. Alla följer reglerna på ett bra sätt och ni i admin gör ett fint arbete med gruppen. Min motivation har också ökat sedan jag gick med i gruppen och det är så roligt med all respons man får och alla härliga inlägg man får läsa hos varandra =)

 7. Så spännande att ha ett sådant intresse! Tycker definitivt att du ska ge det en chans. Jag startade också företag med min hobby och från och med årsskiftet tänker jag satsa fullt ut på det. Lycka till :)

 8. Ja önskningar är helt klart bättre än löften. Själv kör jag mål, Tycker det funkar för mig. Löften gör mig stressad då de håller typ till nyårsdagen klockan 12 :-)

 9. ÅÅÅH så himla bra önskning ju, jag tror absolut att du kommer kunna leva på bloggen en dag, håller tummarna för de. Kram fina du<3

 10. Åhh den gruppen är verkligen så bra! Jag har fått så mycket mer motivation till att blogga efter jag gick med i den gruppen :)

 11. Vad spännande att du vill starta ett eget företag och hjälpa andra människor med webbdesign och grafisk design.Tror verkligen att du skulle få väldigt många kunder på ditt företag.Vem vet det kanske går så bra så du kan satsa på företaget till 100% och säga upp dig från ditt arbete.

 12. Lycka till med ditt egna företag. Webbdesign är så roligt säger jag som jobbade som webbdesigner när bubblan var som allra störst. Jag har inte bestämt mig för hur jag tänker driva min blogg Kamillas Kamera nästa år ännu. Men den kommer garanterat leva vidare.

 13. Jag älskar också gruppen och har funnit många likasinnade i den ❤
  Jag skulle vilja veta mer om hur det var att växa upp introvert.

 14. Eftersom jag dagboksbloggar har jag inga speciella tankar runt bloggen. Men om livet i övrigt, och av naturliga skäl spiller det nog över på bloggen. Det liv jag lever är det jag bloggar om.
  Ser fram mot fler 5 en fredag och att läsa dina tankar om introversion.

 15. Jag bloggar mycket om psykisk ohälsa men samt vardag och fotografi. Men eftersom jag har varit inlagd på sjukhuset hela året så har det handlat mycket om just psykisk ohälsa. Mitt mål är att få människor att förstå, få fram sanningen, kritik, och allt som behövs.

  Hoppas att 2019 ger dig en push i dina bloggmål.

 16. Inspirerande inlägg som får mig att tänka efter.
  Jag kommer nog att fortsätta på spåret jag är på. Min blogg handlar ju om böcker och kultur, väldigt mycket – plus en del annat. Jag har inte riktigt hållit på i ett år ännu och jag tycker att det har gått bra. Men jag ska försöka vara flexibel och göra ändringar om det verkar vettigt.
  Jag tycker att det är så bra att du skriver om att vara introvert. Det behövs.

  1. Ja man behöver ju inte ändra för sakens skull om det redan känns bra. :)
   Tack! jag ska som sagt försöka hålla igång.

 17. Jag försöker blogworka lite varje dag så jag har inlägg klara nerskrivet sen är det bara att tidsinställa och göra klart dom när dom ska publiceras. Försöker inte alltid ha tidsinställda men blir oftast så när man är iväg och jobbar eller ska iväg och göra något! ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.