Jonas Gardell live: 30 år tillsammans

Igår kväll var jag med M och hans familj och såg på Jonas Gardell och hans show 30 år tillsammansRival här i Stockholm. Det var sjukt roligt, sådär att jag inte kunde kontrollera mina skratt till slut utan de kom bara djupt nere från magen. Jag har inte sett Jonas tidigare och det kan jag tycka är lite synd såhär efteråt, vad jag har missat! Showen bjuder på allt möjligt från Jonas 30-åriga karriär (och det har hunnit bli mycket efter alla år!) tillsammans med fantastiska anekdoter och igenkänningskomik.

Tiden bara flög iväg, särskilt andra halvan som jag tyckte var snäppet vassare än den första. Jag tyckte även att det blev en mer intimare känsla av att Jonas var ensam uppe på scen – en avskalad stund där det var just han och vi i publiken tillsammans. Det var ingenting mer som behövdes.

Jonas Gardell 30 år

Om det finns biljetter kvar till showen en dag som passar er och ni ännu inte har bokat, gör det! Ni kommer (förhoppningsvis) gilla den om ni har minsta lilla bra tycke om Jonas Gardell. Och ni som har varit där, vad tyckte ni? Känner ni igen er i vad jag tycker och säger?

Och idag är det söndag! Vanlig morgon med frukost och Youtube. Idag är jag ensam hemma och jag vet inte vad jag ska göra med all denna tid! Jag har en massa borden, men jag har inte lust med dem. Kommer sluta med soffhäng och Netflix. Vad gör ni, soffhäng med bakispizza eller kanske en löprunda i höstluften?

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.