God jul!

God morgon på självaste julafton. Tänk va, som jag längtat! Inte bara till julafton utan också efter en vit jul, mitt vita vinterland. Jag minns inte sist det var snö på julafton, längesen var det i alla fall. Och nu är snön här! Världens bästa julklapp.

Här blir det en förhoppningsvis riktigt mysig julafton med familjen. Det är så härligt att det är Harrys första jul. Jag tror jag kommer känna att det här är så mycket mer jul i år av den anledningen.

Oavsett vad du gör idag, om du är ensam, med din katt, stora tjocka släkten eller ligger på en strand, så hoppas jag du får en riktigt fin dag! God jul!

You may also like

26 kommentarer

  1. Julen är barnens högtid och visst blir det lite roligare då dom är med. Önskar dig och din familj en riktigt God Jul

  2. God jul på dig önskade mig också en vit jul men så blev det icke men har fått julkänsla ändå ❤️

    1. Ja det kan jag verkligen tänka mig! Ser fram emot när han förstår lite mer vad julen är och inte bara tycker snören är kul. :) God jul! <3

  3. Gud vad härligt att ni fick en vit julafton för en gångs skull.Vi har väldigt lite snö kvar på marken och hoppas på att få mer.Visst är det något speciellt att fira julafton med sitt barn för första gången.Hoppas att ni har haft en underbar Julafton, God jul på er 🎅🤶🎄

  4. Åååh underbart med vinter när jag kommer hem till Stockholm! LYX! Vilken mysig gran ni har, blir verkligen sån julstämning. Hoppas ni hade en underbar jul, kram <3

  5. Så mysigt att ni har snö till jul :) Vi har bara lite men bättre än inget :) Hoppas att du får en jättebra dag och God Jul :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.